.

.

Динозавър Стикер На Стената на Книгата си за Изкуството да Smashed 3D Графичен T Rex Лава Вулкан Стикери Стена Стенопис, Плакат Детска Стая Декор Подарък UP367 (70W x 46H инч (и))

Динозавър Стикер На Стената на Книгата си за Изкуството да Smashed 3D Графичен T Rex Лава Вулкан Стикери Стена Стенопис,

BGN 59.96

Наличност
На склад

Изработен от висококачествена матирана винил и екологично чисти мастила.На разположение са много размери - Дизайн на снимката е само за илюстрация, моля, обърнете се към актуалните промени в размера.Лесно се нанася - нанася се на всяка гладка повърхност.Лесно се отстранява и не оставя следи по повърхността.Произведено в САЩ. ★ Нашите самозалепващи етикети-това е един лесен и достъпен начин за разкрасяване всяка стая.Можете да добавете специален щрих към всяка гладка повърхност, като например стени, врати, прозорци, ракли, рамки на легла, огледала и др. ★ Етикети напълно подвижни и не оставя лепкави следи или не увреждат боята под тях.Специално лепило позволява да стикер без проблеми, така че не се притеснявайте за увреждане на вашите стени! ★ Този висококачествен матиран винил прави етикети изглеждат като ръчно рисувани на стената! ✔ Моля, обърнете внимание : ① Наскоро светеща повърхност не се препоръчва да се използва до пълно изсъхване на 4-6 седмици. ② Изображение на снимката е предназначено само за илюстрация, моля, обърнете се към актуалните промени размера. ③ Действителният цвят може леко да се различават поради индивидуални настройки на монитора.

Опции за продукта

Свързани продукти