.

.

Стелажи TYHGSF Rolling Carts, Интерстициален рафтове, Стелажи за склад, Битови колички за мобилни телефони, Многопластови джанти рафтове са подходящи за кухни, бани, дневни,?

Стелажи TYHGSF Rolling Carts, Интерстициален рафтове, Стелажи за склад, Битови колички за мобилни телефони, Многопластови

BGN 41.73

Наличност
На склад

* ВИНАГИ е ГОТОВ да Ти вече не трябва хиляда пъти се отварят и затварят вратата по време на готвене.Можете да преместите количка там, където ви е нужна. * Размери : 55х12х42 см ; 55х12х67 см ; 55х12х87 см ;. * Универсалност , тази количка може да се използват в кухнята, в хола, банята, спалнята и други места за съхранение на вещи от първа необходимост, а също така и в ресторанти, магазини, хотели, офиси и други места.Той може да отговори на вашите нужди и да се спести място. * Лесно за почистване, с модерен и стилизирана дизайн, с нескользящими рафтове, няма ръжда. * Елегантен дизайн и лесна инсталация, без никакви инструменти, не се изисква бърза и лесна инсталация и може да бъде завършен в рамките на две минути. ♥♥♥Материал на продукта : plastic Product цвят : бял, beige Product Размер : 2 слой (55*12*42 см)3 слоя (55*12*67 см)4 слоя (55*12*87 см)Технически характеристики на продукта : 2 слоя layer 3,4 слоя Характеристики на продукта : добър материал, здрав, да ви даде по-добра компания♥♥♥Опаковъчен лист : 1* Модерен мебели за дома Зажимная рама♥♥♥Обслужване на клиенти, Ние се радваме да получите електронно писмо по електронната поща в рамките на 24 часа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, пишете ми.Нека да използвате приятелско общуване е идеален за решаване на проблеми на Удовлетвореността на клиентите е важно за нас - ако имате някакви коментари или въпроси, ние с нетърпение вашия отговор.Пожелавам ви късмет покупки в нашия магазин.

Опции за продукта

Свързани продукти