.

.

ZYYYWW Китайската Нова Година Куплеты, Неръждаема Стомана Над Часова Баня Тоалетна Шкаф за Кухня с Пералня Багажник Спестяване на Пространство Полк Съхранение Орган?

ZYYYWW Китайската Нова Година Куплеты, Неръждаема Стомана Над Часова Баня Тоалетна Шкаф за Кухня с Пералня Багажник Спестяване

BGN 82.54

Наличност
На склад

Тези коледни украси може да изпрати на семейството си или за приятелите си като подарък.В източната култура се смята, че празнична украса ще донесе богатство и късмет на този, който го получи.Той е идеален за честванията на Китайската Нова година 2022 година.Стихове представляват желанията на хората за нова година и желанието им за по-щастлив живот.Различни благоприятни елементи ви донесе най-добри пожелания в китайската година на тигъра.Product Details Brand : WEILIANG( : WEILIANG)В магазина има още един todobe, за да се отбележи продукт100% е абсолютно нов, всички продукти са тествани преди да напуснат с завода, всички пакети w Please бъдете сигурни, за да направите покупката.Забележка : Както на едро, така и на клиенти, които правят няколко покупки, могат да ползват ВИП-отстъпка в този магазин, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти за повече информация.Стил : висококачествено модерно обзавеждане.Опаковъчен лист : единично опаковане/няколко штабелируемых,пълна дезинфекция безплатно!Материал : распылительная тръба за боя/нетъкан текстил/пластмаса съвет/Примери : вход в хола/спалнята/комнАтуэ нещо продукт отговаря на екологичните изисквания на ЕС за Доставка() : Ние ще изпратим на вашия продукт в рамките на 48 часа в зависимост от вашата поръчка.начин на доставка по ваш избор куриерска фирма.В крайна сметка, ние няма да се промени куриерска фирма.Ако се случи инцидент.ние ще променим куриерска фирма.моля, приемете.( 48 . . . , ,)Обратна връзка( ) : 1.Ако сте доволни от стоки и нашите услуги.моля, отделете минута , за да ни оставят положителна оценка с 5 звезди.ние с радост ще направим същото и за вас. (.,, 5 .)Връщане() : 1.По някаква причина.не сте доволни от стоки.Моля, свържете се с нас, ние ще ви изпратим отново или ще ви възстановим парите. 2.Ако стоката е дефектна.моля, информирайте ни незабавно за подмяна или ремонт.ако замяната не е на разположение.след това възстановяване ще бъде направено с използване на оригиналния метод на плащане.( . , . .).

Опции за продукта

Свързани продукти