.

.

HONGER Кухненска Количка За Съхранение, 3/4/5 Нива Кръгла Подвижна Кошница За Плодове с Колела Кухненски Стойка За Съхранение-Въртяща Зеленчуци-Часова, Подови Часова Пе

HONGER Кухненска Количка За Съхранение, 3/4/5 Нива Кръгла Подвижна Кошница За Плодове с Колела Кухненски Стойка За Съхранение-Въртяща

BGN 156.79

Наличност
На склад

✔ Многослоен и дишаща дизайн : лесен и съвременната мода, изработени от въглеродна стомана, тя е стабилна и трайна, без ръжда.подходящ за различни помещения. може да се използва и като притежател на кухненски организатор, рафтове, организатор за съдове, на притежателя на микровълнова печка или друг кухненски уреди. Забележка : Само 1*кухненска количка, без никакви други аксесоари. ✔ Кухненска количка за съхранение : Въртящата се конструкция кошница, кошница за съхранение може свободно да се върти на 270°, по-удобно да получават по-директно.Ротатабельный, за да получите по-удобна, разнообразна полза; разстояние слой увеличена от двете страни защита от оградата, за да предпази стоките от изплъзване, по-безопасно. ✔ Свободното движение на 360° : В горната част на масата можете да съхранявате обекти, без да се губи място и не се разклаща от време на време твърдо склад.за да отговарят на вашите нужди.С универсален колело на 360° за лесно почистване, свободна циркулация. ✔ Широко се използва : Това е чудесен избор, за да бъде вашият кухненски рафт за съхранение, притежател на микровълнова фурна, поставка за един хлебар, организатора за подправки, кухненски работна рафт, тя е идеална за кухня, всекидневна, спалня, баня с тоалетна. ✔ Не е необходимо да инсталирате : няма проекти за инсталиране, просто отворете и използвайте. 3/4/5 подреждане utility cart има много голямо пространство за съхранение, което ще ви спести си площ и максимално използване на пространството.Ако имате някакви въпроси относно нашата кухненска количка, моля, свържете се с мен на време. 1. Въртяща се конструкция, кошница, за съхранение на по-удобно и веднага.2. Смел и сгъсти, антикоррозийный и антикоррозийный материал.3. Може да се върти на 270° наляво и надясно, че е удобно да се движат и да вземе нещата по-удобно.4. Увеличете голям капацитет, увеличете разстоянието между слоевете и защита на огради от двете страни, за да се предотврати подхлъзване предмети.5. Цифрово шифрирана тел дишаща кошница за запазване на свежестта на плодове и зеленчуци.6. Подвижни колела.

Опции за продукта

Name:
Floor multi-layer shelf
Material:
Carbon steel
Number of layers:
3/4/5
Suitable scene storage:
Living room, Bedroom, Bathroom, Kitchen
Tube thickness:
15mm
Size:
as show
Packing included:
1 x Floor multi-layer shelf :
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting. :
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand. :
After-sales service:
If you have any questions about our kitchen trolley, please contact me in time. I will provide you with the best service within 24 hours. :

Свързани продукти