.

.

GUOCAO Гравиране Машина С ЦПУ Кабелна Ръчно Колело, Система за Управление на Трафика на Струг с ЦПУ 100PPR Преса с ЦПУ за MACH3 Система за Управление на Трафика Инструменти ?

GUOCAO Гравиране Машина С ЦПУ Кабелна Ръчно Колело, Система за Управление на Трафика на Струг с ЦПУ 100PPR Преса с ЦПУ

BGN 128.62

Наличност
На склад

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Широко се използва в гравировальном станке резба, рекламни материали, изработка на мебели, производство на вписан таблетки, производство на матрици, струг CNC струг с ЦПУ и т.н. Отлична КОНФИГУРАЦИЯ : С функция на ръкохватката, 100 PPR ръчно изхода на генератор, подходящ за системата MACH3.С функция на дисплея, той може да покаже координатата воркпьесе и координатата машини машини в реално време.С координати X, Y, Z, A на един екран.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : С функцията за избор чрез превключвател за избор на диапазон, можете да изберете X, Y, Z и корекция на координатите на всеки от тях.Той има функция за връщане към първоначалното състояние на струг и връщане към първоначалното състояние на детайла.С функция за регулиране на подаване и на дисплея на съответната емисия.ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ : Преди продажбата в ръцете си, имаме професионален инспектор да провери продукти, които ще бъдат опаковани.Ако има някакви проблеми, ние скоро ще се отървем от тях и никога не ги продават на нашите клиенти!Ако продуктът има проблеми в пътя си, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти навреме, и вие със сигурност ще получи задоволителен отговор.Ние носим отговорност за вашето спокойствие!.Ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.Ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашата логистика ще бъде по-бързо, отколкото на уеб сайт. 1. С функцията на ръкохватката, ръчно изхода на генератор 100 PPR, подходящо за MACH3 system2. С функция на дисплея, той може да покаже координатата воркпьесе и координатата машини машини в реално време.С координати X, Y, Z, A на един екран display3. С помощта на функцията за избор с помощта на превключвател за избор на обхват можете да изберете X, Y, Z и корекция на координатите на всеки от тях.4. Той има функцията да се върнете в началото на машината и да се върнете в началото на детайла.5. С функция за регулиране на подаване и на дисплея на съответното feed6. Този продукт има дупка, през шпиндела и корекция шпинделя7. Широко се използва в гравировальном станке резба, рекламни материали, изработка на мебели, производство на вписан таблетки, производство на матрици, струг CNC струг с ЦПУ и т.н. 8.Използването на материали ABS и КОМПЮТЪР, добра устойчивост на падане и температурна устойчивост.

Опции за продукта

Condition:
100%
Encoder:
100PPR
USB Cable:
5 Meters
Buttons:
16 (supports 10 custom buttons)
Maximum Number of Axes:
6 axes
Display:
Lattice LCD backlight display
Material:
ABS and PC materials
Package List:
1 x Electronic Handwheel :
1 x Guarantee Card :
1 x User Manual :
1 x Drive Disc :
We will provide the best service. If there are any problem, please feel free to contact us. Our logistics will be faster than website. :

Свързани продукти