.

.

Дръжка за Microsoft Surface Pro 8, Стилус е Съвместим с Surface pro X/7/6/5/4/3, Surface Book 3/2/1, Surface Laptop 4/3/2/1,Surface Go 3/2/1, Surface Laptop Studio(черен)

Дръжка за Microsoft Surface Pro 8, Стилус е Съвместим с Surface pro X/7/6/5/4/3, Surface Book 3/2/1, Surface Laptop 4/3/2/1,Surface

BGN 20.79

Наличност
На склад

Съвместимост : Съвместим с Surface pro 8, Surface pro 7, Surface Pro 6, Surface Pro 5, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface Pro X, Surface Go 3, Surface Go 2, Surface Go, Surface Book 3, Surface Book 2, Surface Book 1, Surface Laptop 4, Surface Лаптоп 3, повърхностен лаптоп 2, повърхностен лаптоп 1. Тип конектор : не се изисква сдвояване, пропуснете процеса на сдвояване на Bluetooth, просто поставете батерията AAAA (включени в комплекта) в дръжката, и тогава тя ще работи перфектно.Функция отклонения дланта на ръката си : Не се колебайте да се сложи длан на устройства със сензорен екран, без да пречи на използването на стилус.Поддръжка на функция за изтриване и натискане на десния бутон на мишката, за по-лесно използване. 1024 нива на натиск : 1024 нива на чувствителност на натиск, които да отговарят на най-леко докосване.Осигурете высокочувствительное и точно писане и рисуване. Пратката включва : 1 х активна дръжка, 1 х резервни накрайници писалка 1 х АААА батерия.Поддръжка за 1 година, гаранционно обслужване и 30 дни безплатно връщане и замяна.Ако имате някакви проблеми , нашата сервизна отбор винаги ще бъде тук, за да се справят с проблема ви в рамките на 24 часа. Характеристики : ・ЛЕСНА УПОТРЕБА - Просто да поставите батерия AAAA (включени в комплекта) в дръжката, и тогава тя ще работи перфектно. ・ЦЕНЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - той е идеална за художници,архитекти,служители,учители,ученици и деца, да пишат, да рисуват, да празнуват, да подпише и да направи бележки по всяко време и на всяко място. ・ПОДХОДЯЩ за ползване Тази писалка е изключително Технически характеристики : Съвместимост : съвместимост с Microsoft-Surface Pro 7 съвместимост с Surface Laptop 2 съвместимост с Surface Studio 2 съвместимост с Surface Go съвместимост с Surface Pro (2019) съвместимост с Surface Pro (2018 г.) съвместимостта с Surface Pro (2017) съвместимост с Surface Pro 6 съвместимост с Surface Pro 5 е съвместим с Surface Pro 4 е съвместима с Surface Pro 3 е съвместим с Surface 3 е съвместим с Surface Book 2 е съвместим с Surface Book е съвместим с Surface Laptop Package Съдържание : ★1*Активна дръжка ★1*съвети ★1*manual Warranty : ✓100% гаранция за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛ : 90 дни за не-Възстановяване на определен въпрос,1 година гаранция и доживотна гаранция подкрепа.Топли съвети : _BOS_ Задължително проверете съвместима модел, преди да купите. ▲Натиснете на жълтия бутон "Добави в количката" точно сега, и нека направим живота си по-добре и по-добре!.

Опции за продукта

Свързани продукти