.

.

StylusHome stylus писалка за Сензорни Екрани, 20 Опаковане. Универсален Капацитивен Точност Писалка Съвместима с Планшетами iPad iPhone Samsung Galaxy Всички Комплексни Устройства съ?

StylusHome stylus писалка за Сензорни Екрани, 20 Опаковане. Универсален Капацитивен Точност Писалка Съвместима с Планшетами

BGN 9.27

Наличност
На склад

- Добре,отколкото пръст - висок клас и сверхчувствительный стилус може да бъде плавно използва върху всички екрани на цифрови продукти, отзивчив като докосване на пръста си.Връх против надраскване-нашият връх на писеца е изработен от мека и устойчива на надраскване каучук.Отпечатък от пръст стабилно и антипригарный съвет на екрана, чудесно за изготвяне на писма и т.н. Споделете със семейството и приятелите си - ще Получите 20 стилусов на разумна цена, в сравнение с други подобни продукти.Можете да споделите този писалка със своите приятели или семейството.Лесно да носят със себе си - той е много лек и компактен.Дизайн на клипа отличен за почистване в джоба си, ipad, дневник и т.н. Универсален капацитивен стилус - 100% съвместим с всички емкостными сензорни екрани на устройства като i Pad,i Phone,таблети samsung galaxy и така нататък.

Опции за продукта

Свързани продукти