.

.

KONGLYLE Водоустойчив калъф за телефон, Държач за Подводен калъф за мобилен телефон Суха чанта, с каишка за ръка,подходящ за 90% от мобилните телефони (от 20.5x11.5cm)

KONGLYLE Водоустойчив калъф за телефон, Държач за Подводен калъф за мобилен телефон Суха чанта, с каишка за ръка,подходящ

BGN 4.79

Наличност
На склад

Водоустойчив суха чанта за плаж, басейни, риболов, плуване, каране на лодка, каране на каяк, гмуркане и водни паркове.Има лесен достъп с капаче и закопчаване, лесно предпазва от вода, сняг, прах, пясък и мръсотия.Изключително създадени за нежно докосване и реакция.Той осигурява нормалното използване на сензорен екран, камера и други функции във водата.Моля, махнете дебел калъф за телефон, преди да поставите телефона в сухо чанта.На телефона може да повлияе на натиск върху определени дълбочина на водата, което ще се отрази на работата на сензорния екран.В този случай, моля, натиснете бутона за силата на звука, за да направите снимки.Не само за телефон, но и за всеки друг, който искате да се пази от вода. 1. Водоустойчив суха чанта за плаж, басейни, риболов, плуване, каране на лодка, каяк, подводно гмуркане и аква парк.2. Има лесен достъп до защелке и замъка, лесно задържа вода, сняг, прах, пясък и мръсотия.3. Изцяло е изработен за чувствителния на докосване и реакция.Той осигурява нормалното използване на сензорен екран, камера и други функции във водата.4. Моля, махнете дебел калъф за телефон, преди да поставите телефона в сухо чанта.На телефона може да повлияе на натиск върху определени дълбочина на водата, което ще се отрази на работата на сензорния екран.5.Не само за телефон, но и за всеки друг, който искате да се пази от вода. Моля, имайте предвид : *Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинния ефект*Моля, позволете 1-3 см отклонение от ръчно измеренияdescription : Размер : 20.5*11.5 cm Weight : 32g Material : ABS+PVC1 x универсален водоустойчив калъф.

Опции за продукта

Свързани продукти