.

.

МОКТ Сушене-Часова рецепция, Пране на Багажник, Простор За Дрехи Пластмасови Бельо Сушене-Часова Линия за Дрехи на Душ Завеса Син

МОКТ Сушене-Часова рецепция, Пране на Багажник, Простор За Дрехи Пластмасови Бельо Сушене-Часова Линия за Дрехи на Душ

BGN 57.60

Наличност
На склад

На 360 градуса въртяща се кука, многофункционален, лесно снимающий дрехи.Нескользящие скоби, за да облекло може да бъде плътно арестуван и не е лесно да се изхвърлят.Багажник сгъване и може да се съхранява, когато не се използва, което е удобно и практично.С 32 скоби може да се използва за сушене, плитки дрехи, като бельо и чорапи.Изработена от висококачествени материали, тази сгъваема поставка е здрав и устойчив на износване.Изработена от висококачествени материали, тази сгъваема поставка е здрав и устойчив на износване.С 32 скоби може да се използва за сушене, плитки дрехи, като бельо и чорапи.Нескользящие скоби, за да облекло може да бъде плътно арестуван и не е лесно да се изхвърлят. На 360 градуса въртяща се кука, многофункционален, лесно снимающий дрехи.Багажник сгъване и може да се съхранява, когато не се използва, което е удобно и практично.Натиснете тип ветрозащитный и удароустойчив полузакрытый кука, която може да бъде окачен на душ завеса, прането на въже или закачалка.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic
Color:
Pink, Blue(Optional)
Weight:
Approx. 245g-248g / 8.6oz-8.7oz
Size:
Approx. 33x33x18cm / 13.0x13.0x7.1in
Package List:
1 x Clothes Hanger :
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти