.

.

Манифестация Свещи от Чист Бял Градински чай Петно Свещи за Дома Енергетично Прочистване, Прогонва Отрицателната Енергия I Пречистване и Изцеление Чакри - Натурал?

Манифестация Свещи от Чист Бял Градински чай Петно Свещи за Дома Енергетично Прочистване, Прогонва Отрицателната Енергия

BGN 16.16

Наличност
На склад

Тя е посветена на почистване, защита и големи благословии.Идеален, за да се запълнят негативна енергия и инсталирате ново намерение.Попълнете интервал на намерението, вместо това, което се освобождава.Той се използва за почистване на негативната енергия от хора, места или дори обекти и може да се извършва толкова често, колкото е необходимо.ЕНЕРГИЙНО ПРОЧИСТВАНЕ на ДОМА − това е добра идея, така че вратата или прозорецът са били отворени по време на размазывания. * ЯСНОТА ЗА НАСТРОЙКА на НАМЕРЕНИЕТО Започнете своя ритуал размазывания, почистете дома си и след като прекара време за мислене намерението си.Негативна енергия и негативни трябва някъде да ходят! * ПОВИШАВАНЕ на ВИБРАЦИИТЕ − Градински чай може да направи чудеса, засилване на релаксация и намаляване на стреса, защото той е изпълнен с отрицателни йони, пряко свързани с подобряването на благосъстоянието.

Опции за продукта

Свързани продукти