.

.

Удължителен кабел Power Tower Bar, 3.1 A Fast USB Surge Protector, Удължител 3М / 10 ФУТА, Защита от претоварване, Защита от пренапрежение, светкавица защита, Защита от късо съединение.

Удължителен кабел Power Tower Bar, 3.1 A Fast USB Surge Protector, Удължител 3М / 10 ФУТА, Защита от претоварване, Защита

BGN 22.95

Наличност
На склад

【8 контакти ac И 4 порта USB】Защита от пренапрежение power Tower bar е подходящ за всички електроуреди и устройства, захранвани от USB, позволява да се зареждат няколко устройства едновременно. (Например : телевизор, климатик, компютър, лаптоп, телефон, i Pad, принтери, модеми, тонколони, рутери, печки и други устройства.). 【ГАРАНЦИЯ за СИГУРНОСТ ONE】power Tower bar surge protector е тройна сертифициране на Ro HS, CE, UL, FCC. Пластмаса ABS + PC и огнезащитни материали, с висока якост и еластичност, могат да бъдат огнезащитными, термостойкими и предпазване от удари мълния.кабел е изработен от огнеупорен материал ABS + PVC и дебела медна тел.Той може да пренася голям ток и предотвратяване на токови. 【ГАРАНЦИЯ за СИГУРНОСТ - ДВА】power Tower bar surge protector има два бутона за включване / изключване за управление на гнезда от всяка страна.Функция защита от претоварване.Когато общото натоварване на веригата надвишава 2500 W, power ивица кула се изключи автоматично хранене за защита на оборудването. 【УДОБЕН И ПРАКТИЧЕН】 power Tower bar surge protector е с удължителен кабел 3 м / 10 фута.Височината на кулата е 17 см, а диаметърът на дъното-11 вижте с Малки размери и лесна за осъществяване. 8 контакти + 4 USB порта могат да организират допълнителни захранващи кабели, държат на бюрото си в ред и да се избегнат излишните кабели за захранване. 【ОПИСАНИЕ на ГАРАНЦИЯТА на ПРОДАВАЧА】power Tower bar surge protector поддържа 120 дни безплатно връщане/възстановяване.Ако имате някакви въпроси относно нашата сила лентата Tower, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти _BOS_ ние ще се радваме да ви помогне с вашия проблем.

Опции за продукта

Свързани продукти