.

.

Външна Сила Ивица, 9-крак Удължител, всички сезони удължителен кабел Мощност с 3 Широки Водоустойчиви Розетки, Ел. Противоударная и Защита от Претоварване за Баня, К?

Външна Сила Ивица, 9-крак Удължител, всички сезони удължителен кабел Мощност с 3 Широки Водоустойчиви Розетки, Ел. Противоударная

BGN 27.19

Наличност
На склад

【Определение IPX6 Водоустойчив】 IPX6 номинална водоустойчив сила ивица може да издържа на дъжд, пръски вода и дори на притока на вода.Но той не може да бъде напълно потопен във водата, тъй като не е клас IPX8.Водата, вливащи се в контакти, не може да навреди на защитени вътрешен контур благодарение на нашата патентована конструкция, и тя ще изтече през дренажни отвори на гърба.Забележка : превключвател с гумено покритие е предназначен само за допълнителна двойно сигурност. 【Електрическа противоударная изход】 Само штепсельная вилица стандарт на САЩ може да е изключително отговарят на умишлено разработена структура на контакта, която е патентована USTPO.След това схемата наистина се свързва и осигурява храненето на вашите устройства.Това означава, че чужди вещи, като ключове, пинцети, ключове и дори детски пръсти, не може да влезе в тези електрически противоударные контакти. 【Подобрена съвместимост с вилица】 За разлика от други марки непромокаеми протектори от пренапрежения, които не могат да се сравняват 2-зубцовой поляризованной вилката (един зубец малко по-друго), нашата външна сила ивица е претърпял цялостна техническа модернизация.Той е подходящ за всички видове штекеров стандарт на САЩ, включително и поляризирана с щепсел тип А и мотивирано щепсел тип V. Забележка : може да се наложи малко повече сила, за да вмъкнете поради ударопрочной дизайн контакти. 【Цялостна конструкция сигурност】 Вграден автоматичен прекъсвач може автоматично се изключва, когато мощност надвишава 1875 W/15 A, предотвратяване на пожар, причинени от претоварване.Корпус външна бала ленти, изработени от устойчиви на висока температура материал ABS+PC при температура 1382°F. Сверхпрочный (3*1,3 mm2) отточна тръба на шарнирна връзка удължител 16 AWG има засилено връзка за предотвратяване на пукнатини, което аккредитовано UL.Прекъсвач с гумено покритие осигурява допълнителна гаранция за сигурност. 【Костюм за външна и вътрешна употреба】 Универсална безопасна водоустойчив сила лента може да се използва в банята и кухнята, където намокают пръскане на вода, в спалнята и детската стая, където трябва да бъде изключен риск от токов удар, във вътрешния двор, на палубата, в градина, беседка, където е влажно и влажни, понякога от дъжд.Ще Получите водоустойчив удължител за контакт за захранване и защита на семейството.Зареждайте по-безопасно, живейте по-щастливи.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ.НЕ погружайте го напълно под вода, защото той е оценен само на IPX6, а не на IPX8. Водоустойчив сила лента IPX6 издържа на спрей, дъжд и дори миг на притока на вода.Водата все още могат да се влеят в контакта, но не може да се свърже храна или повреда на веригата.Технология Power Auto I правят продукта електрически въздействие, което предотвратява случайно на чужди предмети и интернет защитена верига.Какво има в кутията? 1 power ивица. 1 инструкция за експлоатация.

Опции за продукта

Свързани продукти