.

.

Тел Drawplate, Силни и трайни изящна Изработка Гладки Бижута, Инструменти, Бижута Drawplate Портативен за Бижута Занаятчия за Леене на бижута(Около 7.1-9.00)

Тел Drawplate, Силни и трайни изящна Изработка Гладки Бижута, Инструменти, Бижута Drawplate Портативен за Бижута Занаятчия

BGN 59.04

Наличност
На склад

Повърхността е гланцова, е трудно да избледнява, той осигурява мекота и добри експлоатационни характеристики.Изработен от качествен метал, той е твърд и издръжлив.Това е полезен инструмент за производство на бижута и други занаяти.Преносим и лек, лек и удобен, в переноске и използване.С нов външен вид и тънък изработка. 1. Повърхността е гланцова, е трудно да избледнява, той осигурява мекота и добра производителност.2. Изработен от качествен метал, той е твърд и издръжлив.3. Това е полезен инструмент за производство на бижута и други занаяти.4. Преносим и лек, лек и удобен за носене и използване.5. С нов външен вид и тънък изработка.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Jewelry Tool
Material:
Metal
Color:
As pictures shown
Holes Shape:
Round
Size:
0.26-2.8, 0.26-4.1, 5.10-7.00, 7.1-9.00 (optional)
Package list:
1 * Wire Drawplate :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Свързани продукти