.

.

PuFivewr Множество чаша кафе с лед Изолатор Ръкав за Студените напитки и Неопреновый притежател на кафе Старбъкс, Макдоналдс, Dunkin Donuts, More (Rainbow, 30oz - 32oz)

PuFivewr Множество чаша кафе с лед Изолатор Ръкав за Студените напитки и Неопреновый притежател на кафе Старбъкс, Макдоналдс,

BGN 6.39

Наличност
На склад

☕1.3 РАЗМЕРИ : РЪКАВ ПИНТА за бирени халби и повечето кафеени чаши, МАЛЪК, за 16-18 грама, средно за 22-24 унции ГОЛЯМ за 32 грама. ☕2.ФУНКЦИЯ : Поглъща мръсна кондензация, предпазва чаша и поддържа топли напитки, топли, а студените-студени. ☕3.СТИЛ : Нашата чаша grip е уникално проектиран за различни кафе напитки с лед, включително Grande, Venti и Tall "Старбъкс", Dunkin Donuts.Може да съответства на други популярни марки, бутилки с вода и стаканам.Какъвто и да е вашият стил, ние ви прикроем. ☕4.ТРАЙНИ, без мирис МАТЕРИАЛ : Изработен е от траен и гъвкав неопрен с дебелина 4 мм, 100% със силна шевове.Нашите изолирани ръкави да издържат на опън, сгъването и всичко, което хвърля в тях живот. ☕5.ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!Нашите продукти Pu Fivewr, са произведени с най-качествени, за да продължи дълги години.Ако не сте доволни, върни се за връщане или замяна.Този ръкав за напитки защитава вашата маса от мръсни локви и поддържа ръцете ви топли и сухи благодарение на гъвкава конструкция и частния дъното.Отпечатани неопреновый ръкав чаша може по-дълго да си ледено студена напитка.

Опции за продукта

Свързани продукти