.

.

Funkrin Изолирано Кафе Пътна Чаша с Керамично Покритие, 18 унции Запечатани Бутилка За Вода с Капак и Дръжка, Вакуум Термос С Двойни Стени От Неръждаема Стомана За Офис ?

Funkrin Изолирано Кафе Пътна Чаша с Керамично Покритие, 18 унции Запечатани Бутилка За Вода с Капак и Дръжка, Вакуум Термос

BGN 17.59

Наличност
На склад

Качествено керамично покритие на Вашите напитки трябва да имат един вкус, който вие очаквате.За разлика от неръждаема стомана, нашето керамично вътрешно покритие запазва напитките чисти и свободни от стари миризми и масла.Не е нужно да се притеснявате за този неприятен метален привкусе в устата.Ние използваме само най-добрите, не са податливи на корозия материали.Чаша безопасно за кафе, чай, вино, мляко и много други.По-дълго време изолация : Двухстенная вакуумна изолация чаши Funkrin travle може да напитки топли или студени в продължение на 5 часа.Той е идеален за офиса, пътувания, къмпинг и партита.Материал-високо качество : Тази двухстенная вакуумно бутилка за вода, покрита с мед и дебелото професионална неръждаема стомана.Кутията е изработена от пластмаса, не съдържат BPA, който е здрав и безопасен за храните.Подходящ за повечето подстаканников : Кафеена чаша е на дръжката и лесно се пренася.И все пак той все още се побира в почти всяка поставка за чаши за безопасно транспортиране.Това го прави идеалната чаша за пътуване до работа. 100% Водонепропускливи : Покриване на 100% герметична дори при преобръщане с главата надолу.Можете да го сложите в тяхната кола, чанта и раница, без страх от изтичане на информация. 1. Гъвкавост : чаши за Кафе с капацитет от 18 грама са идеални за активен отдих, за пътуване и партита.Той може да побере кафе, вода, вино, мляко и други напитки. 2. Запечатани на кутията : Всяка чаша се включва подвижен стъклен капак, който не само, която е здрава и трайна, но и предотвратява разливи и течове. 3. Нескользящее силикон на дъното : на Дъното на чаши е нескользящий мат. 1 чаша на 18 грама. 1 x капак чаши. 1 х опаковъчна кутия. 1. Моля, не замразяване и не разогревайте в микровълнова печка. 2. Ръчно пране чаша преди първата употреба и след всяка употреба. 3. Не оставяйте чашата обърнати, така че водата да не се изля навън.

Опции за продукта

Свързани продукти