.

.

Хубав Вакуум Колба 304 Неръждаема Стомана Детска бутилка Карикатура Студент Слама Бутилка Преносима, Удобна Бутилка Запечатани Анти-Сблъсък бутилка Синьо Jsmhh (Цвят

Хубав Вакуум Колба 304 Неръждаема Стомана Детска бутилка Карикатура Студент Слама Бутилка Преносима, Удобна Бутилка Запечатани

BGN 34.24

Наличност
На склад

【Ефективно задържане на топлината】-Тази многофункционална чаша е подходяща за всички видове топли и студени напитки.Благодарение на трайно уплътняване той може дълго време да запази топлината. 【Високо качество】-Преносим чаша за вода са изработени от висококачествена неръждаема стомана.Той има характеристики на якост, устойчивост на корозия, безопасност и здраве, които ще донесе на вас и вашето семейство по-добър живот. 【Дизайн】-Чаша за вода със защита от сблъсък е изработена от дебела хранително-вкусовата неръждаема стомана, която е безопасна и сигурна.На дъното на чаша не се плъзга и не е лесно за носене.В същото време той е снабден с мека силиконова соломинкой, за да ви даде добър опит пиене. 【Използване при пътуване】-Метална бутилка-идеалният спътник в пътуването си.Бутилка 100% герметична и лесно да постъпят.Тази чаша има предохранителем за да се предотврати случайно отваряне. 【Идеална идея за подарък】-Чаша за вода може да поднесе на всеки потребител огромна изненада.Нашите термос особено на мода и те са идеален другар, независимо от това, пътуват независимо дали сте у дома, в офиса или на открито. "добре дошли в нашия магазин и си пожелаваме ви приятно пазаруване!Нашият продукт е внимателно тестван, тествани и опаковани преди доставката.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да ви предоставим най-добрите услуги".Многофункционална Мини бутилка Студентски чаша от Неръждаема стомана Вакуумна колба Детска млечна чаша - това е лесен и практичен и най-добрият рожден ден коледен подарък за приятели, семейство, деца, синове и дъщери.-Чаша-дебел и има функция за защита от падане и сблъсък, която може ефективно да се предотврати увреждане на бутилки.СПЕЦИФИКАЦИЯ : Материал : 304 Неръждаема СтальColor : Blue Size : 16.5*8.5 см/6.5*3.35 Невъзможността : 300ml PACKAGE : 1* Bottle We настоява за предоставянето на клиентите си високо качество, гарантиран чаши вода и т.н. Ако искате да научите повече и да поръчате повече от нашите продукти, просто кликнете на нашия магазин, да разгледате повече продукти.Благодаря ви за вашето доверие и избор в магазина, ако имате някакви въпроси, можете да ни изпратите е-писмо ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа желая ви щастлив живот." "" съвет : 1. Действителния цвят на проекта може да се различават малко от светлинни ефекти/околната среда, настройка на яркостта на дисплея и т.н. 2. Що се отнася до размер, моля, нека разликата в 1-2 см от ръчно измерване, благодаря!Надявам се да ви предоставим най-доброто обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, моля, вижте"jsmhh" за свързани с тях продукти!".

Опции за продукта

Material:
304 Stainless Steel
Color:
Blue
Size:
16.5*8.5cm/6.5*3.35in
Capacity:
300ml
PACKAGE:
1* Bottle :
We insist on providing customers on with high-quality guaranteed water cups etc. :
If you want to know about and order more of our products just click into our store to browse more products. :
Thank you for your trust and choice in the store if you have any questions you can send an email to us we will reply you within 24 hours I wish you a happy life. :
prompt:
1. The actual project color may be slightly different due to lighting effects/environment, display brightness setting, etc. :
2. Regarding the size, please allow a difference of 1-2 cm due to manual measurement, thank you! :
I hope to provide you with a better service. If you have any questions, please feel free to contact us, please search for ‘jsmhh’ for related products! :

Свързани продукти