.

.

Soniker 12V/24V Smart Temperature Control Travel Coffee Mug, Преносима Автомобили Кафеена Чаша Топъл Капак, 304 Неръждаема Стомана, 450 мл Голям Обем за Отопление на Автомобила Чаша за Кафе, Чай(?

Soniker 12V/24V Smart Temperature Control Travel Coffee Mug, Преносима Автомобили Кафеена Чаша Топъл Капак, 304 Неръждаема

BGN 10.23

Наличност
На склад

【НОВА актуализирана чаша ЗА пътуване】- Ние наскоро обновен външния вид и функции на продукта, лесен и стилен външен вид и плавни линии да ви донесе по-добър опит. Голям обем 450 мл, бързо загряване, е необходимо само 20-25 минути, за да загрее чаша вода до 100 градуса по Целзий за стайна температура. автоматично конвертиране на 12v на 24v, универсално използвана в повечето модели.Чудесен подарък за вашето семейство и приятели, с колеги по разнообразни празник. 【БЕЗОПАСЕН ЗА ХРАНИТЕ МАТЕРИАЛ】-BPA безплатно!Тази чаша кафе, кола приема медицинска нержавеющую стомана ранг 304 вътре и е направена от материал "Tritan" започна за предварителни бебешки бутилки, анти ошпаривать и высокотемпературного съпротива, лесно за почистване.Лесно се използва по време на работа, в училище, в корабите, в къмпинг. 【Забележка : За да се гарантира, че горещият въздух можеше да е по-добре изцеден след отопление, чаша има скрит вентиляционным дупка, моля, не се включете чаша, за да се избегнат изгаряния, причинени от вытеканием вода! 】. 【ГОЛЯМ ОБЕМ 450 мл】- По предложение на клиент, ние обновен капацитет чаша до 450 мл, за да отговори на търсенето на по-голям капацитет.Можете да се затопли си кафе, мляко, чай или друга напитка, до любимата на температурата по всяко време и на всяко място. 【ИНТЕЛИГЕНТЕН СЕНЗОРЕН ЕКРАН】- Интелигентен тъчпад, управление, пътна чаша може да бъде инсталирана от 40℃(104 °F ) до 90℃(194 °F) с помощта на бутоните "+" или " - ".Нагретая до 90℃ температура на водата се поддържа в продължение на 5 часа.Отопление от нормалната температура до 100℃(212 °F) отнема около 20-25 минути.Ние препоръчваме : Кафе 185-194 °F, чай 176-194 °F, детско мляко 104°F, Юфка 212°F. 【Гуманизированный дизайн ЗА водача】- Приема храна силикон, 270° мащабна флип-дизайн решава проблема докосване на капака на носа с питейна вода, удобни за шофиране.Позицията на наскоро обновената зарядно пристанището по-горе, от позицията на обикновен автомобил поставки за чаши след което улеснява зареждането.Кафеена чаша топъл тихо и без шум при нагряване.ПЕРФЕКТНИЯТ коледен подарък за вашето семейство и приятели, колеги, подаръци за Деня на благодарността или рожден ден. Голям капацитет 450 мл и хранително-вкусовата материал.Бързо загряване и дълга изолация.Интелигентен сензорен контрол на температурата и точно на дисплея на екрана.Двойна мощност и двойно преминаване на напрежение за повечето модели.Позицията на наскоро обновената зарядно пристанището по-горе, от позицията на обикновен автомобил поставки за чаши след което улеснява зареждането и задържане.

Опции за продукта

Свързани продукти