.

.

Следите на По-различен Модел Дизайн на Бутилката Вода CarrierReusable Преносим Притежателя на Бутилки за Вода С Регулируем пагон Студено Кафе Множество Чаша за Топли и Ст?

Следите на По-различен Модел Дизайн на Бутилката Вода CarrierReusable Преносим Притежателя на Бутилки за Вода С Регулируем

BGN 70.64

Наличност
На склад

Fit 12-24 унция : размер на 8.3*6.7*9.5 см/3.3*2.6*3.7 в. е Подходящ за повечето кафе чаши, чаши, бутилки с вода, картонени чаши от 12 до 24 грама.Идеален за съхранение на горещи или студени напитки.Чудесна алтернатива на еднократна муфи за напитки.Регулируема каишка : каишка се регулира лесно,удобно да се регулира, ако е необходимо.Може да се носи в ръка или за носене на тялото, което е удобно и красиво.Лесен за почистване : ръчно пране или машинно пране.идеален за офиси, училища, магазини,пътуване.Насладете се на питие в движение.Творчески подарък : Сгъване за лесно съхранение, чудесен подарък за вашите семейства, приятели, учители. ⛅ ⛅ ⛅ За ръкава си чаша е изработена от композитен гъбеста тъкан, която е студена, топлоизолационна и водопоглощающей, за да се предотврати попадането на външната оросяване на ръцете.Оборудвана с подвижна каишка през рамо, който може да се извършва ръчно или да се носят върху тялото, което е удобно и красиво.Подходящ за повечето кафеени чаши стандартен размер, чаши, бутилки с вода, хартиени чаши и т.н., Подходящ за чаши от 12 до 24 грама. - Размер : 8.3x6.7x9.5 см/3.3x2.6x3.7 инча - Подходяща за офиси, училища, магазини, разходки и т.н. - Сгъва за лесно съхранение, чудесен подарък за вашето семейство, приятели, учители. - Ръчно или машинно пране, за да изсъхне на сянка. 1.Моля, използвайте мек неутрален препарат за почистване. 2.Моля, махнете презрамка при почистване.

Опции за продукта

Свързани продукти