.

.

Carridar 4 бр. Универсална Извита Форма на Задната Броня Дифузер Перка на Акула Спойлер Тапицерия на Седалките За Декорация на Барбекю Набор от Устните Крило Сплитер, к?

Carridar 4 бр. Универсална Извита Форма на Задната Броня Дифузер Перка на Акула Спойлер Тапицерия на Седалките За Декорация

BGN 19.98

Наличност
На склад

【Приложимостта на】 Универсална кацане. 【Високо качество】 е Изработен от висококачествена ABS пластмаса от въглеродни влакна.По-дълъг живот, да не избледнява при продължително излагане. 【Лесна инсталация】 Тези извити решетки задната броня е много лесно инсталирани, без никакви промени. 【Характеристики】 Висок клас и уникален дизайн променят обикновена външност и придават модерен вид на автомобила. 【Кръст Бод Пакетът включва】 4 х извита форма на задната броня дифузер (винтове, които са включени), 1 х двустранно залепваща лента; 1 година гаранция на производителя от датата на закупуване на поръчката.Не се колебайте да ни изпратите електронно писмо, ако има някакви проблеми преди или след покупката на вашия случай ще се разглежда сериозно, независимо от гаранционния срок.Тези решетки задна броня с извита форма - това е най-бързият и лесен начин да се обличаш вашия автомобил.Само за няколко минути можете да промените обикновен екстериор и да даде своя модерен вид на автомобила.Това е доста добър избор за украса на вашия автомобил.Съдържание на пакета : Универсална индивидуална оборудване.Кръст Бод Пакетът включва : 4 х Извита форма на задната броня дифузер (винтове, които са включени) 1 х двустранен лепило Tape Specifics и характеристики : Цвят : лъскаво черен Материал : Високо качество на въглеродни влакна ABS пластмаса Универсален долен задна броня, дифузер перка на акула.Персонализирайте и надграждане на колата си, стилен дизайн придава индивидуален външен вид.Супер лек, чудесен външен вид и стилна форма.Гаранция и обслужване на клиентите : 1. Гаранция от производителя 1 година от датата на закупуване на поръчката. 2. Не се колебайте да ни изпратите електронно писмо, ако има някакви проблеми преди или след покупката.Всички писма ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа.За вашия случай ще се отнасят сериозно независимо от гаранционния срок.

Опции за продукта

Свързани продукти