.

.

Zerodis Прахосмукачка Филтър Дубликат Част, VC4i Прахосмукачка Аксесоари Лесен Stick Вакуумни торби за Подмяна на Части на Прахосмукачката

Zerodis Прахосмукачка Филтър Дубликат Част, VC4i Прахосмукачка Аксесоари Лесен Stick Вакуумни торби за Подмяна на Части

BGN 49.20

Наличност
На склад

【Highly Matched】 с помощта на изискан дизайн, тези заместители съчетават добре с прахосмукачката VC4i.Това ще бъдат истински резервни части. 【.Намалява проникването на прах】 Този филтър е в състояние да спре попадането на прах и цветен прашец от прахосмукачка.Те са полезни за пречистване на въздуха, който дишаме. 【Материал ABS】 с помощта на материал ABS, тези резервни части филтър са екологично чисти, здрави и издръжливи. 【Ефективност】 Честа смяна на филтъра може да се подобри срока на експлоатация на прахосмукачка и да го направи по-ефективен.Това може да подобри качеството на въздуха, когато прахосмукачка също работи. 【Лесна инсталация】 Са специално разработени, тези резервни части може лесно да се премахне или замени.Параметри : Състояние на 100% от изцяло нов Вид на продукта : Филтър за прахосмукачка Материал : ABS Цвят : както е показано на снимката Размер : Approx. 8.9 x 8x7.7 см / 3.5 x 3.1 x 3 in Тегло : прибл. 47 g / 1,7 грама на Приложение : Подходящ е за прахосмукачка, VC4i Осъществяване списък : 1 x филтър за прахосмукачка Забележка : 1. Възможни са отклонения в 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Vacuum Cleaner Filter
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 8.9 x 8x 7.7 cm / 3.5 x 3.1 x 3 in
Weight:
Approx. 47g / 1.7 oz
Fitment:
Fit for VC4i Vacuum Cleaner
Package List:
1 x Vacuum Cleaner Filter :
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти