.

.

STOBOK Gold Award Trophy Cups: 9,6-инчови Персонални Златни Трофеи Постижения за Партита, Реквизит, Награди, Печели Награди, Конкурси за победителите и Церемония по награждаване ?

STOBOK Gold Award Trophy Cups: 9,6-инчови Персонални Златни Трофеи Постижения за Партита, Реквизит, Награди, Печели Награди,

BGN 78.48

Наличност
На склад

Награда за превъзходство : Дайте този впечатляващ спортен купа на първо място като выигрышного награда на състезания по голф, футбол, баскетбол, бейзбол и т.н., е изключително подходящ както за деца, така и за възрастни.Нежен дизайн : Черна рамка могат да бъдат персонализирани стикер или дори напечатани, с името на победителя премия или на получателя трофей.Перфектен размер : Този трофей измерва app. 9. 6 x 3. 2 x 2. 8 инча ( 24. 5cm x 8см x 7 cm ) Обадете се на всички, за да прекарате времето е на ваша страна и да им даде признание и признание, които те заслужават тези впечатляващи трофеи и награди. : Нашата златна награда на трофея е изработен от пластмаса, което прави трофеи леки по тегло и надеждни, може да ви служи дълго време.Наградният трофей стабилен, можете да сложите някои закуски вътре в базата, за да поднесе изненада на своите деца, семейство и приятели.Наградата на победителя : Тази премия трофей-чудесен подарък за всички поводи.чудесно за събития, партита, в училище, на рождени дни и в офиса за състезания, награди, партита, корпоративни мероприятия и тематични партита състезателни коли, реквизит, награди, награди, игри, участието и на още много други места.Описание Чудесен трофей за популяризиране и стимулиране на хората за тяхната упорита работа.Творчески сувенири за участниците в събитието.А докато го използвайте като награда за бейзболни игри и награди за баскетбол.Издръжлив метал е безопасен за хората.Не е трудно за децата да е по-удобно да се показват.Лентата също така е прекрасен интериор.Характеристики - Марка : STOBOK.- Цвят : предимно златист.- Материал : Метал, пластмаса.- Размер : 8. 00 X8. 00 X24. 50cm/ 3. 14 X3. 14 X9. 63in.- Основата на стабилно, може да се сложи на масата, здраво, с участието на своята чест, и заплатените от вас усилия.- Можете да го приеме като игра награда, подаръци за партита, награди в класната стая и промоционални подаръци.- Модерен дизайн носи смях трофей за победителя и ентусиазирана атмосфера.- Традиционен златен цвят и класически дизайн могат другите да се каже, каква чест имате с него.- Този продукт е изработен от висококачествен метален материал, е добра текстура, не е лесно да деформират или избледнява.- Цвят : както е показано на фигурата.Пакетът включва 1 x STOBOK Trophy.

Опции за продукта

Свързани продукти