.

.

Homyl Cat Туннельная Легло с Мат, 2 - лентов Сгъваема Тръба с Царапающим Топче, Интерактивна играчка Е Идеална за Стайни кучета, котки, зайци и други дребни животни - Зеле?

Homyl Cat Туннельная Легло с Мат, 2 - лентов Сгъваема Тръба с Царапающим Топче, Интерактивна играчка Е Идеална за Стайни

BGN 41.35

Наличност
На склад

* БЕЗКРАЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ-Идеалната форма за котенца, да се гонят помежду си с тунели и да направи тайна атака един на друг.Тичайки в кръг и играйте малко ярък цвят една плюшена играчка мишка, изложено в края на всяка ръка.Абсолютно прекрасен продукт!. * ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК-Котешка легло и тунел-един прекрасен подарък за вашите домашни любимци и на любителите на котки, а също така и за приятелите, които има и други малки животни. * КРЕАТИВЕН ДИЗАЙН-Cat bed tunnel-това е комбинирано легло за домашни любимци и котешки тунел, вградена звукова хартия и играчки, котки и домашни животни, които могат да играят, да се скрие и да спи само с един продукт. * ДОБЪР РАЗМЕР-Легло тунела котки с мат валяк облегченна и компактен, която е удобна за това да се носят наоколо.Може да се сгъва само за няколко секунди и да се спести много място, когато не се използва.Идеално за всички видове котки, да задоволи любопитството на котки към заобикалящия ни свят. * МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН-Възглавница и навес може да се сваля за лесно измиване, или ако искате да игри тунел е прав, а не под ъгъл.Описание : - КРЕАТИВЕН ДИЗАЙН-Cat bed tunnel-това е комбинирано легло за домашни любимци и котешки тунел, вградена звукова хартия и играчки, котки и домашни животни, които могат да играят, да се скрие и да спи само с един продукт. - БЕЗКРАЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ-Идеалната форма за котенца, да се гонят помежду си с тунели и да направи тайна атака един на друг.Тичайки в кръг и играйте малко ярък цвят една плюшена играчка мишка, изложено в края на всяка ръка.Абсолютно прекрасен продукт! - ДОБЪР РАЗМЕР-Легло тунела котки с мат валяк облегченна и компактен, което е удобно за носене.Може да се сгъва само за няколко секунди и да се спести много място, когато не се използва.Идеално за всички видове котки, да задоволи любопитството на котки към заобикалящия ни свят. - МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН-Възглавница и навес може да се сваля за лесно измиване, или ако искате да игри тунел е прав, а не под ъгъл. - ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК-Котешка легло и тунел-един прекрасен подарък за вашите домашни любимци и на любителите на котки, а също така и за приятелите, които има и други малки животни.Спецификация : - Материал : Polyester Size Таблицата : Размер : дължина на тунела - 99cm/38.98 inchdiameter-27cm/10.63 inchmat length-55cm/21.65 inch Package Включва : 1 бр. Моля, нека малко грешки от ръчно измерване.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.3. Пожелавам ви прекрасни покупки Онлайн!Изберете всичко, което ви е необходимо, в нашия магазин.Вие ще имате приятно изживяване за пазаруване и да получите качествени продукти и услуги, съответстващи на политиката на компанията.

Опции за продукта

- Material:
Polyester
Size Chart:
tunnel length - 99cm/38.98inch :
diameter -27cm/10.63inch :
mat length -55cm/21.65inch :
Package Includes:
1 Piece Cat Tunnel Bed :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Свързани продукти