.

.

Натоварване RD21N най-високата мощност на модула за точността на релето на таймера отростчатая регулируема здрава за ключа ход(24V)

Натоварване RD21N най-високата мощност на модула за точността на релето на таймера отростчатая регулируема здрава за ключа

BGN 36.40

Наличност
На склад

Висока мощност на натоварване, максимална подкрепа на ток 10А.Отнася се за комбинации на ключа ход, индукционно ключ, автоматично затваряне на изчакване, на текущия контрол продукта на тръбопровода и т.н. се при наличието на сигнал и изключване при негово отсъствие.Приет на висококачествени електронни компоненти и процеса на точност, предоставя за устойчивост. 4-времеви обхват на регулация, най-дългата закъснението е 5 часа.Функция : 1. 4-времеви обхват на регулация, най-дългата закъснението е 5 часов2. Се при наличието на сигнал и изключване при липса на сигнала3. Висока мощност на натоварване, максимална подкрепа на ток 10А4. Приет на висококачествени електронни компоненти и процеса на точност, предоставя за durability5. Отнася се за комбинации на ключа ход, индукционно ключ, автоматично затваряне на изчакване, на текущия контрол продукта на тръбопровода и т.н. Спецификация : Вид на продукта : реле таймер Напрежение : DC 5 V/12 V/24 V (опция)Консумирана мощност :

Опции за продукта

Свързани продукти