.

.

UTLJPW Смарт Часовници Фитнес Тракер за Мъже Жени 7-Дневен Срок на експлоатация на Батерията, Водоустойчив 1,57 инча изцяло Сензорен Екран на Смарт Часовници за Жени, Мъ?

UTLJPW Смарт Часовници Фитнес Тракер за Мъже Жени 7-Дневен Срок на експлоатация на Батерията, Водоустойчив 1,57 инча изцяло

BGN 13.84

Наличност
На склад

1,54-инчов сензорен екран с висока разделителна способност TFT : Тези умни часовници използват цветен сензорен екран с резолюция от 1,54 инча 240*240, който осигурява ясен и чувствителен опит и изследва по-богат спортен свят.Когато се поставя на китката, на екрана веднага ще светне и ще остане добре се вижда дори на слънце.Можете също така да зададете своя собствена циферблат, като изтеглите снимки.Спортен режим : Тези умни часовници за жени и мъже имат няколко спортни режими, като ходене, бягане, колоездене, туризъм, катерене, планинарство и т.н. Свържете спортни часовници до телефона, за да проверите темпото и калории, което ще ви позволи да тренирате по-научен начин.Водоустойчиви и издръжливи на батерията : Водоустойчивост смарт часовници отговарят на водоустойчив стандарти, издържат ежедневното миене на ръце, дъжд и пот и т.н., Без чест да се сваля.Може да се използва за около 1,5 часа в продължение на 5-7 дни (забележка : не използвайте по време на гмуркане или в гореща вода, като горещи извори, сауни и т.н.). Интелигентно напомняне и съвместимост : ако вашият телефон получава обаждане, SMS или SNS съобщения (като например Facebook, Twitter, Whats App Messenger и т.н.), Свързан гривна ще вибрира, за да ви напомня.Умни часовници, също така са по-удобни функции, като например управление на музика и дистанционно управление на снимки, зимен напомняния, прогнози и т.н. Мониторинг на сън и корекция на труд и почивка : контролирайте време на сън и качеството на съня, като се контролира поза на сън, осъзнавайки дълбок сън, лек сън, спи и т.н., можете също така да се разбере историята на сън с помощта на приложения.Основни функции : за броене на стъпки, разговори, социални, развлечения, интелигентно напомняне, дистанционно управление селфи, наблюдение на здравето, информационен натиск, проследяване на упражнения, анализ на снаспецификация : Име : Възрастни смарт часовници Метод на носене : лента на китката Капацитет на батерията : 200 Резолюция на дисплея : 240*240 Размер на екрана : 1,54 инча Режим на работа : touch + button Wristband материал : silicone Strap стил : sporty Life време : по-малко от 7 дни, Тип на дисплея : TFT screen Тип на връзката : няма Метод за зареждане на карти : clip-on charging Applicable people : men, business, general public, teenagers, fashion, adults Tips : 1. При използване на часа се препоръчва да не ги носите прекалено тесни, за да се избегне дискомфорт на кожата, причинени от тогава на ремешке2. Ако имате някакви въпроси относно нашите услуги или продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да решите проблема си.

Опции за продукта

Name:
Adult Smart Watch
Wearing method:
wrist strap
Battery capacity:
200 mA
Screen resolution:
240*240
Screen size:
1.54 inches
Operation mode:
touch + button
Wristband material:
silicone
Strap style:
sporty
Life time:
less than 7 days
Screen type:
TFT screen
Communication type:
no card
Charging method:
clip-on charging
Applicable people:
men, business, general public, teenagers, fashion, adults
1. When using the watch, it is recommended not to wear it too tightly to avoid skin discomfort caused by sweat on the strap :
2. If you have any questions about our services or products, please feel free to contact us, we will contact you as soon as possible to solve your problem :

Свързани продукти