.

.

Magriaid Smart wallet с 5.0 Bluetooth, позициониране на карта за мобилния телефон, за предотвратяване на кражба на картата, предотвратяване на загуба, с кабелна зареждане 2500 W (розо?

Magriaid Smart wallet с 5.0 Bluetooth, позициониране на карта за мобилния телефон, за предотвратяване на кражба на картата,

BGN 31.99

Наличност
На склад

【SMART ПОРТФЕЙЛА】 : Този продукт има функция за позициониране Bluetooth, анти-загуба, екраниране и сканиране на анти-NFC, и може да съдържа 6 банкови карти или равностойни на визитки, сметки, пари и т.н. 【ПОЗИЦИОНИРАНЕ BLUETOOTH】:Включете ключа за позициониране чрез бутона за свързване на мобилен телефон.Можете също така да кликнете два пъти непрекъснато натискане на бутона позициониране чрез този продукт, и нека свързан мобилен телефон е подал сигнал в обхват, за да намерите мобилен телефон. 【СТАБИЛНО РАЗСТОЯНИЕ】:Радиус на стабилни съединения е 5 м. 【АВАРИЕН БАНКА ХРАНЕНЕ】 : Поддържа система за спешни зареждане на мобилен телефон чрез кабел за пренос на данни "три в едно", както и за зареждане на входните интерфейси TYPE-C, Осветление и Micro-usb. 【Предпазни МЕРКИ】 : Използвайте квалифициран адаптер 5 или адаптер с изход 5 за зареждане.Моля, не разбиване на продукта, за да се избегне токов удар.Моля, не дърпайте прекалено кабел за данни, за да се избегнат повреди.Моля, не поставяйте продукта във вода или мокро помещение.Моля, стойте далеч от силни магнитни полета и електрически полета, които могат да доведат до повреда на Bluetooth.След свързване на този продукт за мобилен телефон, можете да кликнете върху прилагане, за да изпратите звуков сигнал, за да намерите този продукт.След като продуктът бъде изгубен или мобилен телефон ще бъдат отделени от продукта на определено разстояние, продукт и мобилен телефон автоматично се сервира сигнал за тревога, и този продукт ще се търси на картата в приложението за мобилен телефон.

Опции за продукта

Свързани продукти