.

.

Smartwatch Женски смарт часовници Менструална система тракер монитор калории Мониторинг IP68 Водоустойчив фитнес часовник (цвят : B) (Цвят : E)

Smartwatch Женски смарт часовници Менструална система тракер монитор калории Мониторинг IP68 Водоустойчив фитнес часовник

BGN 288.22

Наличност
На склад

1. Подкрепа за директно свързване на слушалки, за да слушате музика, вграден капацитет 256 м, поддръжка на копиране на музика за зареждане на хранилище, за да формират изключително локално музикално меню, насладете се на музикален времето по всяко време и на всяко място, използвайте висококачествени стерео говорители, мощен аксесоар, локално възпроизвеждане на слушалки лесно може да се излъчи, не се намира наблизо. 2.1.28-на цял екран инчов цветен екран с висока резолюция и на цял екран сензорен екран с висока резолюция правят очите по-естествено, по-гладък допир и по-ярки детайли.Огледалото е изработено по модни технологии за създаване на устойчиви на надраскване комбинация от стъкло. 3. Синхронизиране на информация за напомняне, за да се обадите на мобилен телефон и часовник с Bluetooth връзка, разговори по мобилен телефон, входящите съобщения, QQ, We Chat и друга информация, часовникът ще се показва в реално време, така че да не пропуснете някоя важна информация, мониторинг в реално време на няколко спортни режими, мониторинг в реално време на движението на тялото по време на тренировка Статут, под формата на данни, можете да видите данните тренировки за един ден чрез приложение, IP68 водоустойчив. 4. Обърнете внимание на здравето, мониторинг на сърдечната честота, анализ на притока на кръв под кожата чрез led сензор зелена светлина, покажете сърдечната честота в реално време, предварително предсказайте физическо състояние и преглед на по-пълни данни чрез приложение за мобилен телефон, наблюдение на съня и научна запис на съня структура. 5. Вградената батерия с голям капацитет 260 mah, режим на изчакване до 60 дни в рамките на нормалното използване на около 3-5 дни, ще ви позволи да се сбогува с досаден проблем зареждане, магнит за бързо зареждане, която позволява бързо и удобно попълване на мощност.

Опции за продукта

Свързани продукти