.

.

FosPower Bluetooth Слушалки, Водоустойчив намаляване на шума, Bluetooth 5.0 Безжични Спортни Слушалки с вграден микрофон и бутон за регулиране на силата на звука за фитнес, Тичан?

FosPower Bluetooth Слушалки, Водоустойчив намаляване на шума, Bluetooth 5.0 Безжични Спортни Слушалки с вграден микрофон

BGN 5.59

Наличност
На склад

[НАДЕЖДНА РАБОТА И УПРАВЛЕНИЕ на] Bluetooth-слушалки Fos Power разполагат с лесен за използване дистанционно управление, което ви позволява да включите песни и да отговаря на телефонни повиквания по време на полет.Контролирайте ситуацията, когато искате и колкото искате. [ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ЗВУК И намаляване на шума] Е с висококачествени звукови драйвери и оборудван с шумопотискане, осигуряващ максимален звук.Дръжте своята работа лично за вас, за себе си и за своите уши, без никакъв чужд намеса. [ЕФЕКТИВНО ИЗПОЛЗВАНЕ на БАТЕРИЯТА] Построен така, че ще ви цели 3 часа за работа, а възможност да се презареждат в рамките на един час ви позволява многократно да го използвате в рамките на деня. [ТЕХНОЛОГИЯ BLUETOOTH 5.0] Оборудване технология Bluetooth 5.0 осигурява по-бързо свързване, по-силни сигнали и безпроблемна връзка.Насладете се на по-високо качество на работа с Bluetooth и възможност за сдвояване с голям брой устройства Bluetooth. [ОГРАНИЧЕНА ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ] Този продукт е с ограничена доживотна гаранция.Моля, обърнете се към вашия уеб сайт Fos Power за повече информация.Bluetooth Версия : 5.0. Разстояние на свързване : ≤10 метра Съпротивлението на говорителя : 32Ω.Честота : 20 Hz-20 khz.Чувствителност : 105 db/±3 db.Чувствителност на микрофона : -42 db/±3 db.Изходна мощност : 20 Mw.Работно напрежение : 3.3v-4.2v V. работно Време : 2,5 часа.Време на работа в режим на готовност : 50 часа.Време за зареждане : 1,5-2 часа.Батерия : Полимерна батерия 55m Ah 3.7 V. Напрежение за зареждане : DC 5 V. 1x Ръководство за потребителя. 1x Micro USB кабел за зареждане. 1x Bluetooth слушалки.Надеждна работа и контрол.Слушалки Fos Powers Bluetooth разполагат с лесен за използване дистанционно управление, което позволява напълно да се контролира своята музика и всички телефонни разговори, които идват в ума ви.Отидете на техен използване на плейлист със скин и отговорете на повикването с едно натискане на бутона.Технологията Bluetooth 5.0.Слушалки Fos Powers Bluetooth, оборудвани с технологията Bluetooth, 5.0, осигуряват по-бърза и стабилна връзка.Технологията Bluetooth 5.0 означава по-силни и стабилни сигнали, които осигуряват непрекъсната връзка и се отварят вратите за съвместимост с по-широк спектър от устройства, оборудвани с Bluetooth.

Опции за продукта

Свързани продукти