.

.

shlutesoy Детска Слушалки Слушалки с Кабел, Слушалки, Кабел Стерео Мини-Втулки Пукнатини Удобно Облекло Модел Главоболие Телефони за Телефон Фитнес Спорт, Слушане на М?

shlutesoy Детска Слушалки Слушалки с Кабел, Слушалки, Кабел Стерео Мини-Втулки Пукнатини Удобно Облекло Модел Главоболие

BGN 1.56

Наличност
На склад

[Игрална слушалки]— Игра на звукови ефекти и детайли ще влязат в ушите, при продължително носене никой не се оплаква от по-дълга печеливша болки в ушите, насладете се на продължителен комфортна игра. [Здрав]— много е удобно, може да ви спести време и подобряване на ефективността на работа.Малък, удобен, практичен, стилен,здрав и сладък, за да донесе изненади за семейството си. [Уникален дизайн]—Отлично качество на стереозвука, слушалки предлагат добър опит и са удобни в чорап. [Висококачествени материали]—Изработени от висококачествена пластмаса, слушалки, безопасни, екологично чисти са и са трайни.Мини размер и тегло, слушалки удобен за носене и съхраняване. [Широк спектър от приложения]—Те са подходящи за спорт, слушане на музика, фитнес и т.н., Дължина на кабела на слушалките е 115 виж Описание : Мини-размер и тегло, слушалки удобен за носене и съхраняване.Отлично качество на стереозвука, слушалки предлагат добър опит и са удобни в чорап.Изработени от висококачествена пластмаса, слушалки, безопасни, екологично чисти са и са трайни.Дължина на кабела на слушалките е 115 виж Те са подходящи за спорт, слушане на музика, фитнес и т.н. Наименование на продукта : Наушникматериал : пластикразмер Информация : Връзка : 3,5 мм/0,14" (прибл.) Дължина на кабела : 115 см/45.28" (прибл.)Забележки : поради разлика в осветлението и конфигуриране на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Пакетът включва : 1 X слушалки.

Опции за продукта

Свързани продукти