.

.

Bluetooth Слушалки, Mikeru Безжични Слушалки с Шейным каишка, Безжични Стерео Слушалки с Разтегателен слушалки, Съвместими с iPhone, Samsung, iPad, Android(черен)

Bluetooth Слушалки, Mikeru Безжични Слушалки с Шейным каишка, Безжични Стерео Слушалки с Разтегателен слушалки, Съвместими

BGN 23.98

Наличност
На склад

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.. 【Безжични слушалки】Благодарение на най-модерната технология Bluetooth 5.0, която осигурява по-бързо и стабилно съединение на сигнала, технология за намаляване на шума CVC8.0 може да се филтрира фоновия шум, дори ако сте в шумна среда, вие също можете да се наслаждавате на музиката. 【Прибиращи слушалки】Уникален дизайн за управление на кабел, намаляване на един бутон, позволява на дръпна прибиращ се кабел до желаната дължина, тези прибиращи слушалки използват висококачествени тел, могат да бъдат въвлечени повече от 10 000 пъти, много удобни за използване. 【Дълъг живот на батерията】Супер дълъг живот на батерията до 12 часа на музикалното време, от 15 часа непрекъснат разговор, 550 часа в режим на готовност с едно зареждане, само около 1 часа за пълно зареждане е идеален за активна почивка и развлечения на закрито. 【Дизайн за окачване на врата и вибрационное напомняне】Ультралегкий и гъвкав ергономичен на шийката на каишка с тегло само 1,8 грама позволява носенето на слушалки за врата по-удобно, а Bluetooth слушалка вибрира при приемане на повикване, така че да не пропуснете нито едно обаждане. 【БЕЗПЛАТЕН ГАРАНЦИОНЕН ПЛАН НА 2 ГОДИНИ】Ние не искаме да се плащат на учителите за всяка гаранционен план, проверете гаранционната карта и ще получите гаранция от 2 години безплатно.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Този ultralight и гъвкав ергономичен на шийката на колан е идеален за активна почивка и развлечения на закрито.Нека да се наслаждавате на музика през по всяко време и на всяко място.

Опции за продукта

Свързани продукти