.

.

Слушалки Шумоподавляющие Слушалки, Безжични Bluetooth Слушалки Над Ухото, Hi-Res Аудио, Полистирен Амбушюры, за Пътуване Домашен офис (цвят : кафяв)

Слушалки Шумоподавляющие Слушалки, Безжични Bluetooth Слушалки Над Ухото, Hi-Res Аудио, Полистирен Амбушюры, за Пътуване

BGN 79.99

Наличност
На склад

[Професионален технология за активно намаляване на шума]Слушалки с активно шумопотискане, оборудвани с най-модерна технология ANC.Очевидно е, че той може да блокира фоновия шум, дори на най-натоварените улици/офиси/автобуси/влакове/автомобили и т.н., Можете да се потопите в света на музиката.Функция за намаляване на шума работи добре в безжичен режим. [Bluetooth 4.2 и страхотен звук] най-Новата версия на Bluetooth 4.2 осигурява неразрушим връзка .Съвместим с мобилни телефони, преносими компютри, планшетами, смарт телевизори и т.н., 40-мм драйвер с голяма бленда може да осигури Hi-Fi аудио звук е дълбок и мощен бас. [Ясни и безгрижните разговори] Висококачествен микрофон c Vc 8.0 може да предостави по-ясни шумни разговори, че е много подходящ за дома, офиси, онлайн класове, виртуални срещи и т.н. [Регулируем дизайн и комфорт]Регулируема лента за глава и оста на въртене до 90° с ергономичен дизайн, проектирани така, че да пасва на главата ви.Амбушюры Memory foam protein могат напълно да се затвори ушите и намаляване на налягането, като по този начин максимален комфорт.Моля, обърнете внимание : да ви осигури професионална подкрепа и 24-часово непрекъснато обслужване. [Дълъг живот на батерията и бързо зареждане на] пълно зареждане може да се използва за непрекъснато слушане през целия ден; слушалки може да осигури до 30 часа вълнуваща музика; зареждане в продължение на 10 минути може да се използва в продължение на 2 часа слушане.Описание на продукта : Материал за слушалки : plastic Headphone категория : Слушалки с активно шумопотискане/безжичен headphones Color : black/brown Wearing стил : носенето на защита на ушите headphone и устройство за възпроизвеждане метод на свързване : Bluetooth connection Charging порт : USB-кабел за зареждане Диаметър : 3.5 mm Play режим : карта, жичен, Bluetooth Warm забележка : Моля, вади от слушалките на всеки 1-2 часа, за да се отпуснете ушите си и защитете ги от страстен околната среда по време на употреба.съвет : 1. Продуктът не включва украса, показани на снимките.2. Поради ръчно измерване могат да бъдат някои грешки, моля, позволете разлика 3-5 см, благодаря.3. Тъй като прожектори и различни хора, по различен начин разбират цвят, могат да бъдат определени цветове, но в разумни граници, моля, избирайте внимателно.4. Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с мен.Имаме различни стилове и цветове, можете да проверите това в нашия магазин.5. Срокът за доставка обикновено е 15-25 дни.Ако все още не можете да получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.6. Ние вярваме, че можем да отговарят на вашите нужди с помощта на висококачествени продукти.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, за да реши този проблем.

Опции за продукта

Свързани продукти