.

.

Sudio Tolv True Wireless накрайници за уши - Автоматично сдвояване, Компактен калъф кабел за зареждане, време на възпроизвеждане 35 ч, iOS, Android (розов)

Sudio Tolv True Wireless накрайници за уши - Автоматично сдвояване, Компактен калъф кабел за зареждане, време на възпроизвеждане

BGN 71.20

Наличност
На склад

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други. Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! [SUDIO TOLV] Tolv предлага богата звукова подпис, с пълен набор от цветове.Графеновый водача балансира динамично и преходни тонове, създавайки реалистични опит за слушане, който ви пренася в музикален момент. [ИГРАЙ МАЛКО по-ДЪЛГО] Благодарение 35 часа живот на батерията с помощта на зарядно своята практика, 7 часа слушане при едно зареждане на слушалките и един 10-минутно зареждане, която ви на пълен час на използване, Sudio Tolv наистина играят на дълга игра. Sudio Tolv използва графеновый драйвер за преобразуване на сигнала на звука, което осигурява най-пълно потапяне в процеса на слушане. [ОЧАКВАНЕ за ВРЪЗКА] Обърнете и да се свържат с автоматично conjugating устройства Sudio Tolv.Свобода от кабели с истинска безжична технология.Свободата да слушате по-дълго, с висока производителност, живот на батерията.Това е свободата да слушате комфортно и лесно с най-добрите в своя клас качество на звука.Свободата-това е да го чуя.

Опции за продукта

Свързани продукти