.

.

Кутия за съхранение на Стойност и качество Електронни продукти Случаен шанс да получат смарт часовници, слушалки, Bluetooth, смартфони и други продукти, за да се създад?

Кутия за съхранение на Стойност и качество Електронни продукти Случаен шанс да получат смарт часовници, слушалки, Bluetooth,

BGN 13.04

Наличност
На склад

【ПРИНЦИП ПРОДАЖБА】Нашата кутия с изненада използва принципа на случаен доставка в процеса на продажба.Различни кутии са дадени ви са различни изненади, че е много подходящ за хора, които обичат изненади купуват. 【ИНТЕРЕСЕН ОПИТ】 искате да опитате друг процес на пазаруване?Закупуване на мистериозни кутии за бижута може да ви донесе интересен опит. 【ВИСОК КОЕФИЦИЕНТ на ПЕЧАЛБА】 Този финал мистериозни кутии за бижута, достига 80%, а вероятността за получаване на голямата награда-20%.Повярвайте в късмета си, можете да получите награда. 【УДОБЕН ЖИВОТ】Умни електронни продукти в мистериозния-сляпо кутия може да направи всекидневния живот по-лесна и интересна в това технологично напреднало света. 【НОВ ПРОДУКТ】Всички продукти, които могат да се появят в тази тайнствена кутия, изработени от най-новите материали.Не е нужно да се притеснявате за проблеми с качеството на продукта, можете да го използвате с доверие. 1.Какво е кутия с изненада : Цената на една стока ще бъде същата или по-висока цена, която сте закупили.2.Какво ще кажете за качеството на случаен кутията : всички нови продукти.3. Продуктът е случаен : Всяка кутия съдържа един или два продукта.Забележка : Тъй като това е специален продукт, ние не подкрепяме услуги за връщане и размяна!Моля, прочетете внимателно! ! !Опаковъчен лист : 1 x Кутия с изненада.

Опции за продукта

Свързани продукти