.

.

YUANFLQ Селски Вентилатор на Тавана с Хрустальным Светлина Домашен Вътрешен Тих Заден Диска Вентилатор на Тавана Полилей Спалня Хол Семейство Идеален Фен Светлина Тр

YUANFLQ Селски Вентилатор на Тавана с Хрустальным Светлина Домашен Вътрешен Тих Заден Диска Вентилатор на Тавана Полилей

BGN 107.99

Наличност
На склад

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени. ►Здрави : Насладете се на естествено вятъра през лятото и увеличава циркулацията на въздуха през зимата, спестете енергия и защита на околната среда, дръжте си семейство далеч от климатика. ►Ретро и изискан дизайн, красиво кристалното бижу, осветлението е много очарователно.Това е перфектният избор за любителите на семейството на полилея. ►Сверхшумный тавана fan.тя не само осигурява силен хладен вятър, но и не предоставя мешающую домашна обстановка. ►Обратими функционални вентилатор.Вентилатор на тавана има функция за гърба.През лятото вентилатор се върти по посока на часовниковата стрелка, за да се гарантира хладен вятър.През зимата вентилатор се върти обратно на часовниковата стрелка, осигуряване циркулацията на въздуха в помещението. ►Дистанционно управление.Удобно и лесно управление на вентилатор на тавана/выключением с помощта на дистанционно управление.Сверхшумная работа, красиво осветление.Добре дошли в нашия магазин YUANFLQ : НИЕ имаме богат опит в производството на стоки за дома, в магазина има много видове висящи осветителни тела, които са практични и евтини.Изберете окачен светило, който бихте искали да вземете със себе си у дома.Параметри : Име : Стил : Nordic simplicity Colour : както е показано на изображенииматериал : масив дърво +стъкло+кристаллнапряжение : 90-260 В,220,110 Тип на източника на светлина : Лампа с нажежаема жичка с енергоспестяващи лампи и светодиодни лампытип : полилей Тип на основата : Креативна полилей Приложение : Indoor Bulb База : E12 LED Брой : 5 захранване : АСУстановочный Тип : chandelier Bulb включено или не : Лампите не са включени Светлини цвят : топъл бял, студен white LED Живот : 50,000 hours Certification : Ro HS,сссособенности и предимства : 1.Тази лампа осигурява ярки и невероятно светлинно изображение за вашия дом и вашия магазин, идеален за осветление и украса.2. Led светлина No-dimmable ,може да спести повече от 90% от потреблението на енергия.Безопасен и дълъг живот.3.Шофьор на сид : с конструкция за защита от късо съединение, товар над защита на конструкцията, за да убеждаться напълно безопасно да се използва.4.Енергоспестяващ, сграда в телца LED с ниско comsumption ще ви помогне да поддържате сметките за електричество и за да се допринесе за околната среда на практика.Опаковъчен лист : 1x chandelier1 x Събрание Accessories After-sales service : да се Стреми да осигури удовлетвореност на всеки клиент, ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Style:
Nordic simplicity
Colour:
as the picture shows
Material:
Solid wood +glass+crystal
Voltage:
90-260V,220V,110V
Light source type:
Incandescent bulbs, Energy saving lamp and LED bulbs
Item Type:
chandelier
Base Type:
Creative chandelier
Application:
Indoor
Bulb Base:
E12
LED Quantity:
5
Power Source:
AC
Installation Type:
chandelier
Bulb Included or No :
Bulbs Not Included
Light color:
Warm white, cold white
LED Life:
50,000 hours
Certification:
RoHS,CCC
Features and Benefits:
1.This lighting fixture provides vivid and awesome light image to your home and your store, perfect for lighting and decoration purpose. :
2. No-dimmable led light ,can save more than 90% of power consumption. Safe and long life service. :
3.Led driver:
with short circuit protection design, over load protecting design to make sure it is completely safe to use.
4.Energy Saving, build in led bulbs with low comsumption will help you to save the electricity bills and contribute to the environment virtually. :
Packing list:
1x chandelier :
1 x Assembling Accessories :
After-sales service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours. :

Свързани продукти