.

.

DuMaeWay 48 Прибиращи Вентилатори с Подсветка, Fandelier Промишлен Вентилатор на Тавана В Клетка С Дистанционно Управление Ретро Стил За Фермерска Къща/Хол/Спални/Ресторан?

DuMaeWay 48 Прибиращи Вентилатори с Подсветка, Fandelier Промишлен Вентилатор на Тавана В Клетка С Дистанционно Управление

BGN 159.99

Наличност
На склад

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна карта карта за продажната цена на покрит с продукт или да го замени. . ✔【Вентилатор на тавана с осветление】 : Ретро-полилей вентилатор е направена с желязна клетка, която носи модерен индустриален стил във вашия дом, нож КОРЕМА и навес с черно покритие, идеално за всекидневна/спалня. ✔【Размер и естествен режим на вентилатора】 : Диаметър е 48 сантиметра, когато перката се разширяват, и 18,5 инча, когато перката да се смучат.Височина 13,7 или 17,7 контролирано", прът 4,9" и 9,8" за контролирано окачване с силен вятър и продължителна експлоатация. ✔【6-Speed&Remote Control】 : 6 нива на скоростта на вятъра ще ви донесе добра комфортна среда, дистанционно управление и качествен мед мотор го правят тихо и трайна. ✔【5*E26 лампи】 : Лампа не е включена в комплекта, макс 60 W, тя е съвместима с лампи с нажежаема жичка, светодиоди, КФЛ и халогенни крушки с розетки E26 (стандартни контакти САЩ), ви препоръчваме да използвате лампи в стил Едисон, за да отговарят на индустриалното вентилятору. ✔【ПЪЛНА гаранция】 : Du Mai Way е професионален производител на осветление, ние предлагаме най-доброто качество и най-богат категория осветителни тела,ако вие не сте доволни от нашите продукти, моля, уведомете ни, насладете се на закупуване.Марка : Du Mai Way.Скорост на въртене на вентилатора : 6. Цвят : черен.Материал : желязо+ABS.Материал на двигателя на вентилатора : чиста медна намотка.Управление на вентилатора : ръчно дистанционно управление (включени в комплекта).Изтрити батерии : В комплекта не са включени.Включително всички монтажни материали и ясни инструкции за инсталиране.Се изисква 5 основни лампи E26 (не са включени в комплекта).Този вентилатор се нуждае от основна монтаж, силно се препоръчва професионално инсталиране.

Опции за продукта

Свързани продукти