.

.

Творчески bird 's Nest Вентилатор на Тавана Светлина с Дистанционно Управление 3 LED Цветно Осветление 3 Степени, 23 Нископрофилен Вълни Акрилни Тих Вентилатор Полилеи за ?

Творчески bird 's Nest Вентилатор на Тавана Светлина с Дистанционно Управление 3 LED Цветно Осветление 3 Степени, 23 Нископрофилен

BGN 133.35

Наличност
На склад

⩺Модерен и креативен дизайн на птичи гнезда, Модерен led fan полилеи идва с led източник на светлина, оборудвани с корпус на осветителното тяло в стила на птичи гнезда, удебелени акрилен капак на вентилатора, абажуром с висока светопропускаемостью и тихо медна мотор, което ще позволи на вашия домашен интериор се отпуснете и вдохновиться.Затворен дизайн го прави, без съмнение, по-подходящо и безопасно, особено, когато можете да го настроя на двуетажни легла в спалнята или детската стая. ⩺Чрез умно дистанционно управление можете да инсталирате на 3 различни цвята на светлина от студено на светлината до естествена светлина и завърши топла светлина.Цветната температура може да се променя от 3000,4500 до 6000К. (В комплекта е включено led осветление, работа на смени, но не затемняемая).Различни светлинни ефекти, за да се адаптират към различни области на приложение.Енергийна ефективност и дълъг живот. ⩺Регулиране на скоростта на вентилатора е с 3-степенна скоростна кутия(ниско-средно-Високо), настройка на време (автоматично изключване на 1/2/4 часа).Всички тези функции се управляват лесно с помощта на дистанционно управление.Безшумен и висококачествен меден мотор може да ви осигури комфортно усещане, без да се създава твърде много дразни шума, да хладен вятър вашето семейство. ⩺Диаметър на свещника : 23" (58 см), 2,7" (7 cm) Височина на корпуса на лампата.Подходящ за детска стая, всекидневна, трапезария, кухня, спалня, коридор, тераси, до 15-20кв.м със стандартен таван. ⩺Ела с всички необходими инструменти за монтаж на оборудване и инструкции за инсталиране за бърза инсталация (✦Батерия на дистанционното управление : 23 A 12 V, включени в комплекта).Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, FAWEIUS ще направи всичко възможно, за да се погрижат за вас!. ✦Light Information Category : вентилатор на Тавана с Помощта на светлината : Вътрешно осветление, спалня, хол, трапезария, ресторант, бар, хотел, търговски център, кафе-бар и др Стил : модерни / прост / творчески ✦Dimensions Fixture Височина : 2.7" (7 см)Широчина на осветителното тяло : 23" (58 см) ✦Лампа Information Bulb Type : LEDBulb Base : SMDBulb Or Not Included : Bulb Included Wattage : Max 60 WVoltage : AC110-120 V✦Материал и цветматериал : акрил + метал ✦Топли съвети : 1. За сигурна и надеждна инсталация се уверете, че електрическата кутия, към която ще се монтира дадено устройство, правилно е приложен към конструктивен елемент на сградата.2. Не свързвайте електричество, докато вашето устройство не трябва да бъдат изцяло събрани.3. За да намалите риска от пожар, токов удар или нараняване, винаги изключвайте и изключвайте уреда от мрежата, както и го оставете да се охлади, преди да подмените електрическа крушка.4. Не докосвайте електрическата крушка, когато уредът е включен, и не гледайте директно в горящия крушка.Съхранявайте запалими материали далеч от горящата лампа.✦Какво получавате : вентилатор на Тавана x 1 Remote control x 1 Instruction manual x 1.

Опции за продукта

Свързани продукти