.

.

Вера. Възраждане 4 Опаковане. Модерен Мини Стъклена окачена лампа - Кухненски Остров Окачен Тавана Лампа за Домашния Офис Спални Кафе - Гнездо E27, диаметър 11 см цвят :

Вера. Възраждане 4 Опаковане. Модерен Мини Стъклена окачена лампа - Кухненски Остров Окачен Тавана Лампа за Домашния Офис

BGN 54.96

Наличност
На склад

【Размери】Хубав, евтин и функционален тавана лампа, за да отговарят на вашите основни нужди от осветление.Лампион (диаметър * Височина) : 11 см * 16,5 виж(Прибл.). 【Скандинавски стил】Стъклена лампа.Прост, елегантен дизайн, който е подходящ за всяко помещение, от офис до спалнята.Отговаря на стандарти за безопасност на електрически крушки E27, стандарта на притежателя на лампата E27, лекота на инсталиране, икономията на енергия и опазването на околната среда. 【Прилагането на】Идеален висящи тела за спалнята, хола, кабинета, офиса, бар, кафене, магазин, тераси, кухня, парти, баня, апартамент, антре, трапезария, обзавеждане на дома, промишлени площадки, ресторанти.В сервиз и по принцип всяко друго творческо пространство. 【Качество на изработка】Висококачествено стъкло, предене, рязане, полиране, шлайфане, боядисване и други процеси са изработени от фина работа, уникална форма.Осигурява осветление без трептене за четене, работа или обучение.Изисква една максимална 15-ваттная изход E27 standard-medium base bulb (лампа в комплекта не са включени). 【Внимание】за Да избегне неприятности и опасности, причинени доставка, лампата не е включена в комплекта.Лампион и корпус лампи, изработени от висококачествен метал и стъкло; Функция и стил в едно, този дизайн на този креативен стъкло подвесного на осветителното тяло може да бъде по естествен начин се вписва в стаята си / мебели;Използвайте този зашеметяващ светлина на вашия сложен работното място е идеално.Дизайн на очите трябва да бъде мека, стабилна и не е блестящо, осветление благоприятно въздейства на очите си, така че да можете по-дълго да се наслаждавате на това, което правите.Application Suitable за обзавеждане на дома, промишлени обекти, заведения за хранене, спалня, хол, кабинет, офис, бар, кафене, магазин, тераси, кухня, парти, баня, апартамент, антре, трапезария. 【Технически характеристики 】Категория : окачен лампа Материал : метал ⚑ Хроматическая аберации : Всички продукти се приемат в натура.Поради светлина, яркостта и настройките на дисплея, изображението на продукта се появяват различни степени на хроматичната аберация на различни дисплеях, които са нормални явления;⚑За получаване на стоката : Когато получавате стоката, ако външната опаковка е повредена, моля, посъветвайте се с разопаковане и оглед.Ако има някакви щети, моля, откажете се от връщане и се свържете с нас за повторна доставка.Моля, бъдете внимателни при демонтаж на опаковката!За услугата : ⚑ Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща _BOS_ we wi.

Опции за продукта

Свързани продукти