.

.

Bsorby Ръчно изработени Коледно Дърво Квилтинг Комплект Ръчно изработени Шевни Инструмент За Капитониране Преносим Многофункционален Акрилни САМ Шевна Линия Практ?

Bsorby Ръчно изработени Коледно Дърво Квилтинг Комплект Ръчно изработени Шевни Инструмент За Капитониране Преносим Многофункционален

BGN 26.96

Наличност
На склад

Здрав материал : Тези шевни линия и шаблони са изработени от висококачествени толстой акрил, който можете да видите ясно през прозрачен материал, като по този начин по-лесно работата си.Задължително условие за шиене и капитониране!.Шаблони коледни мотиви правят вашата шевна обработка по-лесно и по-забавно.Това е страхотно.Лесна употреба : Гъвкава техника на шиене за всяка домашна шевна машина може да използва всякакви определяне на крака шев.Подходящ за много видове прижимных крака, в зависимост от модела шевна машина с приложими.Добър набор за начинаещи.Практическо приложение : Шаблоните домашна шевна машина може да ви помогне да шият различни модели и са чудесно допълнение за вашата домашна шевна машина, за да началната плат изглеждаше богата и красива.Невероятен и универсален.Идеален подарък : Комплект машинно шивашката линия е подходящ за проектиране на различни позиции и може да се превърне в идеален подарък за вашите родители, баби, дядовци и любовници на шевни проекти.Добър голям размер за рязане на парчета плат за капитониране. 1. Здрав материал : Тези шевни линия и шаблони са изработени от висококачествени толстой акрил, който можете да видите ясно през прозрачен материал, като по този начин по-лесно си произведение на изкуството.2. Шаблони коледни мотиви правят вашата шевна обработка по-лесно и по-забавно.3. Лесна употреба : Гъвкава техника на шиене за всяка домашна шевна машина може да използва всякакви определяне на крака шев.Подходящ за много видове прижимных крака, в зависимост от модела шевна машина с приложими.4. Практическо приложение : Шаблоните домашна шевна машина може да ви помогне да шият различни модели и са чудесно допълнение за вашата домашна шевна машина, за да направите вашата домашна тъкан, богата и красива.5. Идеален подарък : Комплект облекло линия е подходящ за проектиране на различни позиции и може да се направи перфектен подарък за вашите родители, баби, дядовци и любовници на шевни проекти.Моля, обърнете внимание : 1.Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинния эффекта2.Моля, позволете 1-3 см отклонение от ръчно измерване Описание : Материал : акрил Размер : 8 см, 12 см, 15 см комплектът включва : 1 x комплект шевни владетел.

Опции за продукта

Свързани продукти