.

.

Балобан Контурный сензор (10 - инчов заключване) Профила инструмент-Регулируема заключване-Точно копие на Неправилна форма копирна Машина - Неправилна заваряване Д?

Балобан Контурный сензор (10 - инчов заключване) Профила инструмент-Регулируема заключване-Точно копие на Неправилна форма

BGN 31.99

Наличност
На склад

????【ТОЧНО ДУБЛИРАНЕТО ФОРМИ】 : Балобан контурный сензор е предназначен за навиване на тръби, кръгли рамки, въздуховоди и много обекти, е идеален за инсталиране на плочки, ламинат, килим, проверка на размери, леене и др Полезен инструмент за операции на орган на автомобили, плотницких работи и за всички видове моделиране. ????【РЕГУЛИРУЕМИ И ОПРЕДЕЛЯНЕ на ФУНКЦИЯТА на】 : Контур на балобана може да се регулира стягане в съответствие с вашите нужди.След употреба оформяне на линия в рамките на определен период от време, можете лесно да регулирате стягане;след Като обектът ще бъде контурирован, оправи зъбите оформяне на сензора за място за идеални следи всеки път. ????【ДОБЪР МАТЕРИАЛ И преносим】 : Контурный сензор е изработен от висококачествена ABS-пластмаса, с висока якост, rustproof и durable. ????【ESAY ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ】 : Нашият контурный сензор измерва 5-инчов и 10-инчов ,може да се използва за измерване на формата на неправилни обекти, незабавен шаблон за маркиране на точни съкращения плочки .Можете просто да кликнете върху контурный сензор на една от фигурите.Нарежете контур и нарязани по форма. ????【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 : Контурный сензор се използва за определяне на местоположението на профили или ръбове и точно пренасяне на режещия се материал.За всякакъв вид работи, необходими за дублиране на пътеката.В също е отличен дърводелец, каросерията на автомобила, метален лист кола, неръждаема стомана или всяка работа за дублиране на контурите.

Опции за продукта

Свързани продукти