.

.

Jeep Mirrors JK JL TJ YJ CJ. Лесно зададени приключенски огледала + бонус продукт. Подобрен дизайн. За ВСИЧКИ Jeep Wrangler. По-бързо инсталиране на огледало на вратата, на пантите, за

Jeep Mirrors JK JL TJ YJ CJ. Лесно зададени приключенски огледала + бонус продукт. Подобрен дизайн. За ВСИЧКИ Jeep Wrangler.

BGN 39.32

Наличност
На склад

НОВ ПОДОБРЕН ДИЗАЙН - Супериорна размер подходящ ЗА ВСИЧКИ Jeep Wrangler (всички JL, JK, TJ, LJ, YJ и CJ).Повечето стандартни огледала Adventure имат резба 10 мм, която не е подходяща за повечето TJ, LJ, YJ и CJs.НОВА ПОДОБРЕНА КОНСТРУКЦИЯ - за инсталиране и деинсталиране на това огледала след първоначалната настройка е необходима само една гайка.Всички стандартни приключенски огледала изисква пълно разглобяване и настройки всеки път, когато те се използват.Това огледало поддържа страничното скоба, за да се гасят вибрациите за по-ясен преглед на автомобилите зад вас, като ви е в безопасност на пътя.Инструкции и съвети са приложени.ЗДРАВ И ФУНКЦИОНАЛЕН - Ненасочено свързващ болт за лесно регулиране на ъгъла на виждане, както и трехвинтовая система за затягане за предотвратяване на отклонение на разпоредбите на огледалото при движение.Издръжлив метал с трайни прахово покритие. 7,7-инчов голямо огледало.БОНУС ПРОДУКТА – Всяко придобито лесен за инсталиране огледало Adventure включва бонус нескользящий лепкава подложка за арматурното табло!Този удобен малък мат позволява ви шляпвам на мобилния си телефон, дреболия или други малки предмети за таблото, поддържане на здрав захват.продава се като ДВОЙКА - всичко е лесно зададени приключенски огледала Free Form идват под формата на набор от две огледала.ЗАЩО ДА КУПИТЕ ЛЕСНО ЗАДАДЕНИ ПРИКЛЮЧЕНСКИ ОГЛЕДАЛА FREEFORM?Ново лесно устанавливаемое приключенческое огледало Free Form Easy-Install Adventure Mirror-това е първото приключенческое огледало, което не само е гасящую вибрация на страничното конзола (позволи по-добре да видите превозни средства зад вас), но също така е бърза и лесна конструкция на монтаж и демонтаж с една лесна стъпка.Това означава, че за разлика от всички стандартни трепереше приключенски огледала, вие можете да инсталирате и да правите огледала с помощта на една гайка!За тези от вас, които по-рано не е използвал стандартен огледала Приключенски, те се нуждаят от пълна монтаж и демонтаж на всички компоненти, всеки път, когато те се използват.Препоръчваме ви да отделите няколко минути, за да се определи правилно огледалото за първи път (на ясни инструкции и съвети са приложени към всеки приобретенному огледалото), а след това да не губите от ценното си свободно време, за да свали цялото огледало, когато искате да излезете от дома си!В Free Form сме отстранени разочарование, без да се застрашава огледално-рефлексен видимост или вашата безопасност.Освен това, за разлика от повечето приключенски огледала, лесен за инсталиране приключенческое огледало Free Form използва резба US 3/8" за монтаж на панти на ВСИЧКИ стандартни автомобили LK, JK, TJ, YJ и CJ.Free Form също така винаги да се приема връщане на тази стока, ако тя не отговаря на, например, ако вашият автомобил е нестандартни линия или послепродажные детайли.Насладете се на красива природа и избягвайте пътни билети с гарантирано качество Free Form Easy-Install Adventure Огледала!Free Form - keeping adventure жив!.

Опции за продукта

Свързани продукти