.

.

Yinpecly Магнитен Врата Стопор Цинк Сплав за Улов Притежателят на Монтиране на Пода Винт на Монтиран Магнитен Врати Спирки, Черно Тон Притежателя Doorstop 1 бр.

Yinpecly Магнитен Врата Стопор Цинк Сплав за Улов Притежателят на Монтиране на Пода Винт на Монтиран Магнитен Врати Спирки,

BGN 6.15

Наличност
На склад

【Размер】59×58×25 mm/ 2,32 х 2,28×0,98 инча (Д×Ш×В); Диаметър на отвора за винт : 4 мм/ 0,16 инча. 【Материал】е Изработена от висококачествена сплав с по-здрав за по-дълга употреба. 【Предимство】Магнит достатъчно, за да задържи и да се спре на вратата, защита на стените и удобно да държи вратата отворена. 【Функция】Нашата врата стопор магнитен чудесно за по-широко приложение, подходящ за гипсокартон/цимент/с латексна боя на стената. 【Прилагането на】Невидима подови магнитна вратата се затвори извършва в простия и елегантен стил, невидим за врата и може да бъде инсталирана вертикално на пода или хоризонтално на перваз или на стената.Нашият титуляр на вратата може да се използва широко отвътре и отвън, костюми за дома, кухни, спални, хол, баня, офис, хотел, тоалетна, двор врата и т.н. Описание на крилото стопора Yinpecly : 1. Срока на експлоатация на входовете на стопоров е на повече от десет години или дори повече.2. Здрава конструкция и мощен магнитен ефект са най-голямата функция.3. Магнитен врата стопор по-элегантен и современен, подходящ за всички видове стил на дома.4. Навсякъде,където имате нужда от тиха обстановка и да въздуха тек вътре в къщата, вратата се запушва е идеалното решение, като например в хотели, офиси, домове, бани, кухни, апартаменти и т.н. Параметри : Материал : цинк сплав Цвят : черен тон Обработка на повърхности : матова Дължина : 59 мм/ 2,32" Ширина : 58 мм/ 2,28" Височина : 25 мм/ 0,98" Диаметър на отвора за винт : 4 мм/ 0,16" кръст Бод Пакет Съдържание : 1 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти