.

.

Възглавница Pew инвалидна количка Iatrology l възглавници Pew пейки въздуха раздувная с въздушно помпа - Преносима въздушна Pew за дома, офиса инвалидна количка, идеално за ?

Възглавница Pew инвалидна количка Iatrology l възглавници Pew пейки въздуха раздувная с въздушно помпа - Преносима въздушна

BGN 17.59

Наличност
На склад

Изработен от висококачествен PVC материал, който е здрав и лесен за носене.Дупки на възглавницата на седалката позволяват на въздуха да циркулира, осигуряват по-комфортно и сухо усещане и предотвратяване на рани от залежаване.Ергономичен дизайн на формата може да се разпределя равномерно тежестта и ще помогне за облекчаване на натиска на долната част или на гърба.Той надуваем, това ще бъде по-удобен за използване и съхранение.Може да се подаде в съда на някой стол или на повърхността за сядане.Подходящи за неподвижен, прикован към леглото пациенти, шофьори или продължително, седнали хора.Описание : Тази възглавница на седалката здрава, лека, мека и удобна за употреба.Конструкция дупки позволява на въздуха да циркулира и капка натиск отдолу или отзад.Той надуваем, това ще бъде по-удобен за използване и съхранение.Подходящ за използване в или стол или на повърхността за сядане.Характеристики : 1. Изработен от висококачествен PVC материал, който е здрав и лесен за носене. 2. Дупки на възглавницата на седалката позволяват на въздуха да циркулира, осигуряват по-комфортно и сухо усещане и предотвратяване на рани от залежаване. 3. Ергономичен дизайн на формата може да се разпределя равномерно тежестта и ще ви помогне да се натиска с вашия дъно или на гърба. 4. Той надуваем, това ще бъде по-удобен за използване и съхранение. 5. Може да се подаде в съда на някой стол или на повърхността за сядане.Подходящи за неподвижен, прикован към леглото пациенти, шофьори или продължително, седнали хора.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Тип продукт : Възглавница на седалката Материал : PVC Цвят : син Размер : прибл. 42 * 43 см / 16,5 * 16,9 инча Съхранение : да се Съхранява в чисти и се съхранява на хладно и сухо място Тегло на опаковката : прибл. 160гр Инструкции : 1. Може да се надува на помпа или по други начини. 2. Поставете изход въздушна помпа в надувное дупка на седалката. 3. Затегнете газов форсунку след надувания в случай на изтичане.Кръст Бод Пакет включва : 1 х възглавницата на седалката 1 х надуваем помпа Забележки : 1. Моля, почистване на неутрален препарат за почистване и суха ly. 2. Моля, контролирайте подходящо налягане при надувании с помощта на в помпата.

Опции за продукта

Свързани продукти