.

.

Въздушна възглавница за кръста, въздушна възглавница за подкрепа на корема, естествена и Не се безпокоя за пътуване дома(Животински гора Бял)

Въздушна възглавница за кръста, въздушна възглавница за подкрепа на корема, естествена и Не се безпокоя за пътуване дома(Животински

BGN 66.40

Наличност
На склад

Памук.Изпълнен с хлопчатобумажным материал PP, калъф е изработен от памучна тъкан, която е естествена и не дразни, дишаща и лесна.Това може да бъде спонтанен аборт и защита на талията, а също така може да се използва като възглавница за кърмене на дете, възглавници за сън и т.н., Компактен дизайн спестява място на леглото и ви позволява удобно да спят дори по време на пътуване.Когато спите между две съединените възглавници, можете да се насладите на стабилност и комфорт.Мултифункционална поставка помага да се чувствате комфортно, когато ви се спи, болтаетесь или седите.Функция : 1. Когато спите между две съединените възглавници, можете да се насладите на стабилност и комфорт.2. Компактният дизайн пести място на леглото и ви позволява удобно да спят дори по време на пътуване.3. Мултифункционална поставка помага да се чувствате комфортно, когато ви се спи, болтаетесь или седите.4. Изпълнен с хлопчатобумажным материал PP, калъф е изработен от памучна тъкан, която е естествена и не дразни, дишаща и лесна.5. Това може да бъде спонтанен аборт и защита на талията, а също така може да се използва като възглавница за кърмене на дете, възглавници за спане и т.н. Спецификация : Състояние : 100% Маркова Новост Вид на продукта : Поддръжка на корема Pillow Material : Cotton Optional Тип : #1, #2функция : Предотвратяване на спонтанен аборт и защита на талията за майките, тъй като възглавница за хранене и възглавница за сън, за детето.Приложими хора : Бременни жени, babies Suitable Сезон : четирите сезона на кръст Бод Пакет Списък : 1 x Belly Подкрепа възглавници.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Belly Support Pillow
Material:
Cotton
Optional Type:
#1, #2
Function:
Prevent miscarriage and protect waist for mom, as nursing pillow and nap pillow, for baby.
Applicable People:
Pregnant women, babies
Suitable Season:
Four Seasons
Package List:
1 xBelly Support Pillow :

Свързани продукти