.

.

Zhenmu home Мултифункционална Възглавница за кърмене Baby Sling Cushion Sitting Moon Waist Anti-spit Milk Lazy Chair Cushion Baby Lying (Цвят : D)

Zhenmu home Мултифункционална Възглавница за кърмене Baby Sling Cushion Sitting Moon Waist Anti-spit Milk Lazy Chair Cushion

BGN 101.62

Наличност
На склад

1. ЛЕСНО кърмене, СВОБОДНИ РЪЦЕ, дизайнът на оградата, за да се предотврати падането на детето си. 2. ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН с КЪРМЕНЕТО, 3 D стерео surround дизайн, научна защита на кърмещи възглавници, комфорт на детето, лесно за възрастни. 3. ДИЗАЙН на ЪГЪЛА на НАКЛОНА ЗА НАМАЛЯВАНЕ на МЛЯКО ПЛЕВКА БЕБЕ, и по-научно кърменето. 4. ВЪЗГЛАВНИЦА ОГРАДИ МОГАТ ДА БЪДАТ ДЕМОНТИРАНИ ЗА РАЗЛИЧНИ БЕБЕ. 5. КЪРПА е ИЗРАБОТЕНА ОТ АНГЛИЙСКАТА ТЕХНОЛОГИЯ на ПЛЕТЕНЕ на ВЛАКНАТА, а памукът е дишаща и comfortable.Name : Многофункционално кърменето pillowsize : един размерприменяемый етап : След раждането на целия етап тя е подвижна и моющийся : Yes Material : попълване на высокоэластичного спирално кух памук, пухкави, не да се ограничи до минимум брутното Тегло на продукта : 1400g Размер на продукта : 180*60*60 см советы1, моля, проверете размера и цвета, преди да закупят 2, имайте предвид, че може да има малка разлика в цвета се дължи на друг монитора3, ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти