.

.

Подмяна на задната част на корпуса OEM Vimour за iPhone XR 6.1-Инчов All Carriers със страничен бутон и клейкими панделки (бял)

Подмяна на задната част на корпуса OEM Vimour за iPhone XR 6.1-Инчов All Carriers със страничен бутон и клейкими панделки

BGN 45.51

Наличност
На склад

【Абсолютно нов и perfect Fit】OEM задната част на задната смяна на корпус на i Phone XR 6,1 инча.Този заден корпус на i Phone XR ще си смахнат, повреден, почеса i Phone XR.Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. 【Идва с пълен набор от бутони】В комплекта е включен бутон за изключване на звука, бутони за регулиране на силата на звука, бутон за включване-изключване и тава за SIM-карти. 【Е снабден с допълнителни необходими части】OEM батерия лепило, LCD водоустойчив лепило печат е включена. 【Малки части предварително монтирани】Предварително инсталирани зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство гумена тампон, акустична мрежа, LCD крепежный група и т.н. Ще е много по-лесно да се замени.Моля, обърнете внимание, че ръководството за експлоатация не е включен, но в You Tube е на разположение множество ръководства.Търсене 【i Phone XR задната подмяна на корпуса】 и следвайки видео стъпка по стъпка.Успешно можете да го инсталирате. 【Гаранция 12 месеца】Ние даваме гаранция от една година за тази замяна на корпуса OEM.Ние можем да изпратите ново настаняване или пълно връщане на парите в съответствие с решението, ако не сте доволни с този продукт е 100% .Нашата услуга за поддръжка на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието.Ако имате някакви въпроси за инсталиране, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Характеристики на продукта : 1.Съвместимост с i Phone XR 6,1 инча. (Всички превозвачи).2.Съвсем ново качество OEM. 100% идеална за засаждане.3. Този OEM-заменяеми задни корпус отремонтирует си смахнат, повреден, почеса i Phone XR 6,1 инча.Възстановете устройство до новата държава.Топли съвети : 1. Ние предлагаме 12 месеца гаранция в замяна на корпуса дограма OEM.Не се колебайте да се свържете с нас, ако не сте доволни от него на 100% . 2. Инструкции НЕ са включени, но в You Tube е на разположение на няколко видео.Моля, търсене【i Phone XR задната подмяна на корпуса】.3. Моля изключете телефона си преди да подмените.4. Набор от инструменти за ремонт, не е включена в комплекта.Кръст Бод Пакет включва : OEM подмяна на Задната обвивка за i Phone XR ×1 Battery Лепило за i Phone XR ×1 LCD Водоустойчив лепило Печат за i Phone XR ×1 Vimour кърпичка за почистване от микрофибър ×1 SIM тава за карти ×1 Mute бутон ×1 Volume бутон ×2 Power бутон ×1.

Опции за продукта

Свързани продукти