.

.

ProTapes Pro 950AS Антистатик полиимидная на филмова лента, диелектрична якост 7500V, дължина 36 ярда x широчина 1 (опаковка от 36)

ProTapes Pro 950AS Антистатик полиимидная на филмова лента, диелектрична якост 7500V, дължина 36 ярда x широчина 1 (опаковка

BGN 473.98

Наличност
На склад

Добра якост на опън.Низкотемпературное прилагане.Кратко и устойчиви на висока температура.Добра химическа устойчивост и устойчивост на растворителям.Добра устойчивост на износване и влага.Pro Tape pro 950 антистатик полиимидная на филмова лента.Той е идеален за продължителна високотемпературни условия на работа.Той се използва като заземляющей, бариера и благоустройството изолация в високоефективни торридальных бобини, високочестотни двигатели, както и за връзване клас обороти и изолация на съединения в по-малки двигатели.Той също така се използва за напречни изолация и външни потребителите на намотанных бобини и формиращи намотанные сонда за големи въртящи се машини за свързване на проводници и усилване на изолацията.Както и да се използва като спойка вълна за прикриване на печатни платки.Силиконово лепило осигурява устойчивост на растворителям и отлична адхезия при високи температури.Той съчетава в себе си тънка субстрат с изключителна устойчивост на пробиване, счупвания и износване при високи температури.Характеристиките включват добра адхезия, добра якост на опън, низкотемпературное прилагане, краткосрочно, высокотемпературное съпротива, чисто премахване, добра химична и растворяющую устойчивост, устойчивост на uv радиация, лека промоция, добра устойчивост на износване и влага, водоустойчива субстрат.Области на приложение включват защита на повърхности, повърхности с прахово покритие, цепене, тръбопроводи ролка фолио за защита на такси ciruit. 1-миллиметровая полиимидная филм/подложка от каптона. дебелината на субстрата 1 милиметър. Обща дебелина на лентата 2,5 мила. границата на якост при опън 30 килограма на сантиметър. Удължаване на 70 процента. адхезия към стомана 25 грама на инч. Диелектрична якост 7500 Волта (Д-149-97). устойчивост на температурата на изпитването выпарки пещ 500 градуса f изпитват. клас на изолация 350 градуса F/180 градуса C, по Целзий.Сертифициран от UL.Мерки дължина 36 ярда и ширина 1 сантиметър.

Опции за продукта

Свързани продукти