.

.

DOINGKING Т8 Безжично зарядно устройство ще захранване на Поставка 3 в 1 Бързо зарядно устройство,Мулти Защита на Въртящо се Складное Безжично зарядно,за iPhone, за да Iwatch,з?

DOINGKING Т8 Безжично зарядно устройство ще захранване на Поставка 3 в 1 Бързо зарядно устройство,Мулти Защита на Въртящо

BGN 30.07

Наличност
На склад

【3 в 1 безжично зарядно устройство】 : Три в една безжична зарядно устройство поддържа зареждане на три устройства едновременно, мобилен телефон, слушалки, часовници. 【Премия безжично зарядно устройство】 : При зареждане на устройството безжично зарядно устройство не поцарапает i Phone, iwatch, за да заключите екрана или край. 【Поддръжка на завъртане и сгъване на】 : Безжично зарядно устройство може да се върти и сгъване, компактен и лесен за носене, не се увеличи натоварването. 【Използване на разширен набор от чипове】 : Безжично зарядно устройство, използвани разширено чипсет, който може значително да се увеличи скоростта на зареждане на устройствата. 【Multi Protection】 : Безжично зарядно устройство ще захранване на поставка осигурява контрол на температурата и защита от напрежение, защита от презареждането, за да се предотврати устройство от претоварване на работен ток и късо съединение.Функция : 1. Безжично зарядно устройство 3 в 1, три в едно безжично зарядно устройство поддържа зареждане на три устройства едновременно, мобилен телефон, слушалки, часовници. 2. Премиум безжично зарядно устройство : При зареждане на устройството безжично зарядно устройство не поцарапает i Phone, iwatch, за да заключите екрана или край. 3. Поддръжка на завъртане и сгъване на : безжично зарядно устройство може да се върти и сгъване, компактен и лесен за носене, не се увеличи натоварването. 4. Използването на съвременни чипсети : В безжично зарядно устройство използва подобрен чипсет, който може значително да се увеличи скоростта на зареждане на устройствата. 5. Мулти защита : Осигурете контрол на температурата и защита от напрежение, защита от презареждането, за да се предотврати устройство от претоварване на работен ток и късо съединение .Как да използвате : Щепсела и да играе.Спецификация : Тип елемент : 3 в 1 Безжично зарядно Стойка Модел : Т8 Pro Материал : ABS Цвят : бял Тегло : прибл. 239 г/8,4 грама Входен порт : Type-C Вход : QC3.0/9 V/3 A Безжичен изход мобилен телефон : 9 V/1.5 A Безжичен изход за слушалки : 5 W Безжичен изход часа : 2 W обменния курс :

Опции за продукта

Item Type:
3 in 1 Wireless Charger Stand
Model:
T8 Pro
Material:
ABS
Color:
White
Weight:
Approx. 239g/8.4oz
Input Port:
Type-C
Input:
QC3.0/9V/3A
Mobile Phone Wireless Output:
9V/1.5A
Headphone Wireless Output:
5W
Watch Wireless Output:
2W
Conversion Rate:
Charging Distance:
Support Rotation and Folding :
Application:
for iWatch, for iPhone and Other Devices
Package List:
1 x Charger :
1 x Data Line :
1 x Manual  :

Свързани продукти