.

.

50ШТ Цветна Противотуманная маска за лице, за Тези,които носят Очила ,3 Слой Защитна Тъкан с Носната Тел,Дръжте Обектива Чист, удобен и Дышащим за Възрастни на открит?

50ШТ Цветна Противотуманная маска за лице, за Тези,които носят Очила ,3 Слой Защитна Тъкан с Носната Тел,Дръжте Обектива

BGN 15.83

Наличност
На склад

Еластичната закопчалката на ушни линия. 【3 СЛОЯ МАТЕРИАЛ】Този цвят фарове за мъгла, bandhan за лице е анти-запотевающим ефект, който ефективно решава болка на хора, които носят очила.Специална 3-слойная нетканая конструкция, се предвижда защита от прах, автомобилни выхлопов, цветен прашец, etc.it има по-силен предварително покритие ефект, по-топла и дишаща. 【УДОБЕН】Удебелена и застегивающаяся външната ушна контур на Лицето ръкави.Меко, равно дишане.Тези цветни фарове за кърпи за лице достатъчно удобни, за да не си трие лицето и са подходящи за носене по всяко време.Не нося на болка, дори и ако носите я в продължение на дълго време. 【ЗДРАВОСЛОВЕН И безопасен】Този цвят фарове за кърпи за лице е направена от екологично чист материал, влагоустойчив, отговарят на високи, не дразнещ, мек и удобен.Дишаща материал и красиви модели, което го прави полезен и модерен.Това е най-добрият подарък за вашето семейство и приятели. 【ЛЕСНА употреба】Този цвят анти-мъгла лицето кърпи разтеглив слушалки достатъчно широки, за да покрие носа, устата и лицето и удобни за носене.Еластичната ушна контур лесно се побира и не оказва натиск на ушите си. 【Широко ИЗПОЛЗВАЙТЕ】Този цвят фарове за кърпи за лице,идеален за всякакви спортове на открито и закрито.Бягане, лов, риболов, туризъм, мотоциклет, колоездене, ски .Перфектният ден на бащите/Коледа/ Ден на благодарността/ Halloween/ Подарък за рожден ден.Това също може да бъде макс за cosplay или празнично парти,което ще ви направи различен от другите.◕ ‿ ◕. Описание : 3-слойна тъкана шарена кърпа за лице са произведени от 3-слойного нетъкан текстил, той е здрав и е безопасно за вас да използвате.Дишаща материал и красиви модели, което го прави полезен и модерен.Специална 3-слойная нетканая дизайн, осигурява известна защита от прах, автомобилни выхлопов, цветен прашец и т.н., Еластична ушна контур, лесно се побира и не оказва натиск на ушите си.ноктите салон или всякакви други области, където може да изисква защита.Характеристики : 1. Изработен от екологично чист материал, влагоустойчив, отговарят на високи, нетоксичен, не дразни, мек и удобен. 2. Дишаща материал и красиви модели, което го прави полезен и модерен. 3. Специална 3-слойная нетканая дизайн осигурява защита от прах, автомобилни выхлопов, цветен прашец и т.н. 4. Перфектен дизайн, когато сте го носят , тя лесно се вписва в лицето.Еластичната ушна контур лесно се побира и не оказва натиск на ушите си. 5. ноктите салон или всякакви други области, където може да изисква защита.Размер : 17.5x9.5cm Забележка : Този обновен кърпи за лице има ефект против замъгляване, който ефективно решава болка на хора, които носят очила Помещение включва : 50 бр. кърпи за лице.

Опции за продукта

Свързани продукти