.

.

8 чифта Унисекс UV-защита на Ръка Охлаждащи Ръкави Лед Коприна Ръка капак (черен, бял, сив, небето-синьо, розово, лилаво, Цвят на кожата, Вязаный Лед)

8 чифта Унисекс UV-защита на Ръка Охлаждащи Ръкави Лед Коприна Ръка капак (черен, бял, сив, небето-синьо, розово, лилаво,

BGN 11.19

Наличност
На склад

Ледена Коприна.Материал ръкави : направен е от 3 различни материали по ваш избор, а именно : ледена коприна, вязаный ледена коприна или модален материал, мек и дишащ, бавно се нагрява от слънцето, по-студено, отколкото гола кожа, притежава добра попиваща способност пот.Размер на охлаждащи торбички : имат по-голяма еластичност, прибл. дължина от 37 до 50 см, обиколката на китката прибл. от 16 до 28 см, обиколката на рамото прибл. от 22 до 34 см, един размер подходящ за повечето хора.Ръкави за ръце с защита от uv : ръкав за ръце могат да предпазите ръцете си от ултравиолетовите лъчи през лятото и да се предотврати разтягане на мускулите по време на активна почивка, спорт и т.н. на Широк спектър на приложение : подходящ е както за външна, така и за вътрешна употреба, може да се използва при тренировки, състезания, тичане, каране на колело, риболов, шофиране, голф, бягане за джогинг, скалолазании и т.н., Количество : само 8 чифта ръкави за ръце, унисекс охлаждащи торбички имат много комбинации от цветове, за да избирате, подходящ за повечето мъже и жени, може да се комбинира с повечето от вашето облекло, ви дава усещане за охлаждане; Забележка : Моля, внимателно прочетете информацията за размера на продукта, за да сте сигурни, че сте избрали правилния продукт за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти