.

.

Влагомер, Тестер за Влага Цифров LCD Екран Дървена Детектор за Влажност на въздуха-Ниска Консумация на енергия Лек, Малък Обем на Черно + Оранжево за Използване на тъ?

Влагомер, Тестер за Влага Цифров LCD Екран Дървена Детектор за Влажност на въздуха-Ниска Консумация на енергия Лек, Малък

BGN 78.96

Наличност
На склад

Цифров LCD екран : за точно показване на влажност.Осигурете 4 режима на измерване за измерване на влажност на различни дървета.Ниска консумация на енергия : за по-продължителна употреба.Дисплей с подсветка : Подходящ за употреба в тъмното.Малък размер и леко тегло : удобен за носене и използване.Този уред представлява интелигентен влагомер дърво с пин штифтом.Той има 4 режима на измерване, които могат съответно да се измери съдържанието на вода в различни дърветата.Тази информация може да се използва за определяне на това, готов ли материал за употреба, случайно се намокри или изсуши, както и изисква по-нататъшно разглеждане.Характеристики : 1. Цифров LCD екран : за точно показване на влажност. 2. Осигурете 4 допълнителни режима на измерване на влажност на различни дървета. 3. Ниска консумация на енергия : за по-дълго използване на времето. 4. Дисплей с подсветка : Подходящ за употреба в тъмното. 5. Малък обем и малко тегло : удобен за носене и използване.Спецификация : Модел : GM610 Диапазон на измерване на влажност : 2%~40%/50%/60%/70% Обхват на измерване RH температура : -10~60℃ Резолюция : 0.5% Точност : 1% Влажност, Скорост на реакция :

Опции за продукта

Model:
 GM610
Moisture Measurement Range:
2%~40%/50%/60%/70% RH
Temperature Measurement Range:
-10~60℃
Resolution:
0.5%
Accuracy:
1%
Moisture Response Speed:
Operating Environment:
-15℃~35℃, 20%~90% RH
Power Supply:
2*1.5V AAA Batteries (NOT included)
Color:
Black + Orange
Size (L*W):
13.5*5.3cm / 5.31*2.09in
Weight:
Approx. 175g/6.2oz
  :
Package list:
1 * Moisture Meter :
  :
Note:
1. Due to the difference between monitors and light effect, the pictures may not reflect  the actual color of the item. :
2. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Свързани продукти