.

.

Mocsicka Safari Baby Shower Background Jungle Animals Baby Shower Background Tropical Zoo Animals Baby Shower Party Cake Table Decoration Photo Booth Props (6x6ft)

Mocsicka Safari Baby Shower Background Jungle Animals Baby Shower Background Tropical Zoo Animals Baby Shower Party Cake

BGN 31.98

Наличност
На склад

❤【Размер】6x6ft/180 см ширина x 180 см височина.Ако искате други размери, моля, изпратете ни потребителски мнения. ❤【МАТЕРИАЛ】Фон е изработен от винил плат.Той е лек и здрав, е достатъчно лек, за влакчета или закачане на стената, но доста здрав там, където той не сълзотворен. ❤【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】1 бр. сафари детски душ фон без джобове.Моля, обърнете внимание, че стойки и скоби в комплекта не са включени. ❤【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】Този фон е използван като момче baby Shower парти декорации или торта маса банер или чрез търг снимки или стенен декор или видео украса.Това определено ще бъде хит за вашия специален случай!. ❤【Премахване на бръчки】Тъканни фонове ще бъдат изпратени в сгънат вид за лесно пренасяне.Когато той пристигна, за него е малко бръчки.Моля, прогладьте задната част на заден план(не страна на изображението) парна ютия.Прогладьте го на слаб огън, тогава той отново ще се превърне в гладка.Mocsicka Safari Baby Shower Background Jungle Animals Baby Shower Background Tropical Zoo Animals Baby Shower Party Cake Table Decoration Photo Booth Props✦За нас : ✦- Нашите фон-това е не само чудесен портрета фон за хора от всички възрасти.- Той също е подходящ за различни дейности като детски душ, рожден ден, откриване на пол, сватби и други тържества.- Той също така служи като чудесен фон за селфи, на живо facebook, телевизия, видео, онлайн класове или други снимки.- Надяваме се, че нашите фон ще се превърне в добър избор за вас и огромен хит на вашето събитие.✦Детайли : ✦- Материал : Винил плат.- Джоб : Няма джоба на един стълб.- Предпоставка : В комплекта са включени само един фон(стойка в комплекта не са включени).✦Характеристики : ✦- Професионален цифров компютърни печат.Това прави модела по-истински и цветен.- Винил е здрава.Той е на разположение както на закрито, така и на открито.НО не го използвайте в дъждовни или ветровити дни.✦Бележки : ✦1. Цвят, показани на екрана, могат малко да се различават от действителните на печат поради въздействието на светлината или настройки на монитора на компютъра.2. Винил плат не се поддава на измиване.Ако има петно, вземете влажна кърпа с малко количество вода, за да избършете го.3. Според политиката на пощенски офис, всички декори ще бъдат изпратени в сгънат вид, така че ще гънки.Като премахване на гънки : а.Премахване на гънки, равномерно растянув всички страни ( използвайте влакчета фона,скоби за фон, скоби).б.Плътно завийте го патрон и изчакайте в продължение на 3-4 дни.И бръчките са почти невидими.c.Моля, прогладьте задната част на заден план(не страна на изображението) парна ютия, но не и сухо гладене.Прогладьте го на слаб огън, тогава той отново ще се превърне в гладка.✦Custom Service : ✦Ако искате да добавите фон или искате всеки друг размер, моля не се колебайте да се свържете с нас или директно да ни пишете с вашите подробна потребителска информация!.

Опции за продукта

Свързани продукти